Loading...

Transport Timisoara Timis Münster


Timisoara Münster
Sumar ruta
Plecare: Timisoara (Romania)
Sosire: Münster (Germany)

Info RSCtrans: +40724724727 intre orele 8:00 si 23:00

RSCtrans efectueaza transport de persoane in peste 400 de destinatii cu autocar si microbuz  8+1 locuri. Transportul se efectueaza in cele mai bune conditii, cu masini dotate cu sisteme de confort si siguranta de ultima generatie. Deasemenea transportul de persoane are tot timpul 2 soferi profesionisti si amabili in orice moment. In pretul calatoriei este inclus: o geanta de mana si un bagaj de 40 kg precum si o masa calda gratuita in Ungaria din partea firmei.

Grupurile de persoane care calatoresc pe traseul Timisoara – Münster beneficiaza de reduceri importante, copiii intre  2 si 10 ani au 20 % reducere din pretul biletului intreg, iar la 8 calatorii efectuate  cu noi, cea dea 9 este gratuita.

Transport persoane Timisoara – Münster cu plecare in fiecare Luni, Marti, Joi , Vineri si Sambata.

Transport persoane Münster – Timisoara cu plecare in fiecare Marti, Miercuri, Vineri , Sambata si Duminica.

Transport persoane Timisoara – Münster cu plecare in fiecare Marti, Miercuri, Vineri , Sambata si Duminica.

Transport persoane Münster – Timisoara cu plecare in fiecare Luni, Marti, Joi , Vineri si Sambata.

Informatii si rezervari:
Oras: Timisoara
mobil/fix:  +40724724727
email: office@rsctrans.ro

Destinatii populare din Germania :

berlin

Berlin

Germany’s capital, with the Reichstag, Brandenburg Gate, the Holocaust memorial & Berlin Wall.

munich

Munich

Bavarian capital known for Oktoberfest, the Hofbräuhaus beer hall & the Residenz palace & museum.

frankfurt

Frankfurt

German riverside city with European Central Bank, plus Goethe House, Städel & other notable museums.

nuremberg

Nuremberg

German City known for Kaiserburg Castle, the handmade crafts of Handwerkerhof & WWII history.

Informatii utile despre Münster

În 793, Charlemagne la trimis pe Ludger ca misionar pentru a evangheliza Münsterland. [1] În anul 797, Ludger a fondat o școală care mai târziu a devenit Școala Catedralei. [1] Gimnaziul Paulinum își urmărește istoria înapoi la această școală. [1] Ludger a fost hirotonit ca primul episcop de Münster. [1] Prima catedrală a fost completată cu 850. [1] Combinația de ford și intersecție, piață, centru administrativ episcopal, bibliotecă și școală, a stabilit Münster ca un important centru. [2] În 1040, Heinrich III a devenit primul rege al Germaniei care a vizitat Münster. [1]

În Evul Mediu, Episcopul Principe din Münster era un membru de frunte al Ligii Hanseatice. [1]

În 1534, anabaptiștii conduși de Ioan de Leiden, au preluat puterea în Rebeliunea de la Münster și au fondat un stat proto-socialist democratic. Ei au pretins toată proprietatea, au ars toate cărțile, cu excepția Bibliei, și l-au numit “Noul Ierusalim”. Ioan de Leiden credea că va conduce pe cei aleși din Münster să surprindă întreaga lume și să o curățească de rău cu sabia în pregătirea pentru a doua venire a lui Hristos și începutul mileniului. Ei au mers atât de departe încât să ceară tuturor cetățenilor să fie goi ca pregătire pentru a doua venire. Cu toate acestea, orașul a fost recucerit în 1535; anabaptiștii au fost torturați până la moarte, cadavrele lor au fost expuse în coșuri de metal, care încă mai pot fi văzute agățate de turnul Bisericii Sf. Lambert.

O parte din semnarea păcii din Westphalia din 1648 a avut loc la Münster [3]. Aceasta a încheiat războiul de treizeci de ani și războiul de optzeci de ani. [3] De asemenea, a garantat viitorul episcopului și eparhiei; zona trebuia să fie exclusiv romano-catolică.