Loading...

Transport Timisoara Timis Leonding


Timisoara Leonding
Sumar ruta
Plecare: Timisoara (Romania)
Sosire: Leonding (Austria)

Info RSCtrans: +40724724727 intre orele 8:00 si 23:00

RSCtrans efectueaza transport de persoane in peste 400 de destinatii cu autocar si microbuz  8+1 locuri. Transportul se efectueaza in cele mai bune conditii, cu masini dotate cu sisteme de confort si siguranta de ultima generatie. Deasemenea transportul de persoane are tot timpul 2 soferi profesionisti si amabili in orice moment. In pretul calatoriei este inclus: o geanta de mana si un bagaj de 40 kg .

Grupurile de persoane care calatoresc pe traseul Timisoara – Leonding beneficiaza de reduceri importante, copiii intre  2 si 10 ani au 20 % reducere din pretul biletului intreg, iar la 8 calatorii efectuate  cu noi, cea dea 9 este gratuita.

Transport persoane Timisoara – Leonding cu plecare in fiecare Luni, Marti, Joi , Vineri si Sambata.

Transport persoane Leonding – Timisoara cu plecare in fiecare Marti, Miercuri, Vineri , Sambata si Duminica.

Transport persoane Timisoara – Leonding cu plecare in fiecare Marti, Miercuri, Vineri , Sambata si Duminica.

Transport persoane Leonding – Timisoara cu plecare in fiecare Luni, Marti, Joi , Vineri si Sambata.

Informatii si rezervari:
Oras: Timisoara
mobil/fix:  +40724724727
email: office@rsctrans.ro

Destinatii populare din Austria :

Vienna

Vienna

Austrian capital with museums & Vienna State Opera performances, plus Schönbrunn & Hofburg palaces.

salzburg

Salzburg

Alpine city, birthplace of Mozart, home to baroque Old Town & medieval Hohensalzburg Fortress.

innsbruck

Innsbruck

Alpine city known for Nordkette skiing, a medieval old town & Hofburg imperial palace.

graz

Graz

Austrian city known for a medieval old town, the contemporary Kunsthaus Graz & Eggenberg Palace.

Informatii utile despre Leonding

Leonding este un oraș sud-vest de Linz, în statul austriac al Austriei Superioare. Se învecinează cu Puchenau și cu Dunărea în nord, Wilhering și Pasching în vest, Traun în sud și Linz în est. Cu o populație de peste 27 de mii de oameni, Leonding este cel mai populat oraș al districtului Linz-Land și al patrulea cel mai populat oraș din Austria Superioară.

Este foarte aproape de Linz și oferă o priveliște frumoasă asupra Alpilor și, prin urmare, atrage clasele sociale superioare pentru a trăi, fără a oferi o infrastructură singură. Datorită apropierii Linz și a conexiunii bune de transport, atrage companii precum Rosenbauer, Ebner Industrieofenbau, Poloplast sau Neuson. Alți angajatori majori sunt Centrul comercial UNO, precum și Centrul comercial Plus City.

Din 1898 până în 1905 Adolf Hitler a locuit în Leonding, unde a urmat școala primară locală și mai târziu o școală de liceu din Linz. Mormintele părinților săi, Alois și Klara se află în Leonding. Fratele său Edmund, care a murit de rujeolă, a fost înmormântat și el acolo. [3] O delegație a socialiștilor naționali Passau a vizitat mormântul familiei în mod ilegal. [4] Hitler a vizitat mormântul în 1938. În 2012, când o rudă a primei soții a lui Alois Hitler, Anna, nu a reînnoit contractul de închiriere, mormântul a fost dizolvat. [5]

În 1903, tatăl lui Hitler a murit când a băut un pahar de vin într-o pensiune din Leonding. Bergham, Buchberg, Doppl, Enzenwinkl, Felling, Friesenegg, Gaumberg, Haag, Hart, Holzheim, Imberg, Jetzing, Leonding, Reith, Rufling, St. Isidor, Staudach, Untergaumberg și Zaubertal.

Alegerile din 2015 a arătat următoarele rezultate:

Total: 37 locuri