Loading...

Transport Timisoara Timis Kufstein


Timisoara Kufstein
Sumar ruta
Plecare: Timisoara (Romania)
Sosire: Kufstein (Austria)

Info RSCtrans: +40724724727 intre orele 8:00 si 23:00

RSCtrans efectueaza transport de persoane in peste 400 de destinatii cu autocar si microbuz  8+1 locuri. Transportul se efectueaza in cele mai bune conditii, cu masini dotate cu sisteme de confort si siguranta de ultima generatie. Deasemenea transportul de persoane are tot timpul 2 soferi profesionisti si amabili in orice moment. In pretul calatoriei este inclus: o geanta de mana si un bagaj de 40 kg .

Grupurile de persoane care calatoresc pe traseul Timisoara – Kufstein beneficiaza de reduceri importante, copiii intre  2 si 10 ani au 20 % reducere din pretul biletului intreg, iar la 8 calatorii efectuate  cu noi, cea dea 9 este gratuita.

Transport persoane Timisoara – Kufstein cu plecare in fiecare Luni, Marti, Joi , Vineri si Sambata.

Transport persoane Kufstein – Timisoara cu plecare in fiecare Marti, Miercuri, Vineri , Sambata si Duminica.

Transport persoane Timisoara – Kufstein cu plecare in fiecare Marti, Miercuri, Vineri , Sambata si Duminica.

Transport persoane Kufstein – Timisoara cu plecare in fiecare Luni, Marti, Joi , Vineri si Sambata.

Informatii si rezervari:
Oras: Timisoara
mobil/fix:  +40724724727
email: office@rsctrans.ro

Destinatii populare din Austria :

Vienna

Vienna

Austrian capital with museums & Vienna State Opera performances, plus Schönbrunn & Hofburg palaces.

salzburg

Salzburg

Alpine city, birthplace of Mozart, home to baroque Old Town & medieval Hohensalzburg Fortress.

innsbruck

Innsbruck

Alpine city known for Nordkette skiing, a medieval old town & Hofburg imperial palace.

graz

Graz

Austrian city known for a medieval old town, the contemporary Kunsthaus Graz & Eggenberg Palace.

Informatii utile despre Kufstein

Constatările arheologice din Pestera Tischofer din Kaisertal denotă o așezare a zonei cu mai bine de 30.000 de ani în urmă, cele mai vechi urme ale locuinței umane în Tirol. Incorporată în Imperiul Roman în 15 î.Hr., râul Inn a format granița dintre provinciile romane Raetia și Noricum.

O biserică din Caofstein a fost pentru prima dată menționată într-un act 788 emis de Episcopul Arno din Salzburg. La acea vreme, Valea Lower Inn face parte din regiunea bavareză sub conducerea lui Tassilo III, care a fost deposedată de Charlemagne și înlocuită de prefectul Gerold. Cetatea este documentată pentru prima dată în 1205 ca posesie a episcopului de Regensburg și a ducelui Bavariei.

La începutul secolului al XIV-lea, împăratul Wittelsbach Louis IV, de asemenea, ducele bavarez, a învestit cetățenii Kufstein cu drept de jurisdicție. Kufstein a trecut în județul Tirol în 1342, când a fost un cadou de nuntă pentru contesa Margareta de la soțul ei, fiul împăratului Louis Louis Brandenburger. Cu toate acestea, a căzut înapoi în Bavaria după moartea lui Margareta în 1369. Ducele Ștefan al III-lea din Bavaria a acordat statutul de oraș Kufstein în 1393, datorită proeminenței sale ca punct comercial și de andocare pe râul Inn. Din 1415, fiul și succesorul său, Ducele Ludovic al VII-lea, au făcut ca Cetatea să fie în mare parte reconstruită și extinsă.

Posesia unei forțe strategice de graniță Kufstein a rămas controversată. În 1504, împăratul habsburgic Maximilian I a avut ocazia războiului succesiunii Landshut în cadrul dinastiei bavareze Wittelsbach: forțele austriece au asediat orașul, iar la Dieta Imperial din Köln anul următor, împăratul rezolvat pe cedarea teritoriilor Kufstein în ținuturile habsburgice din Tirol. Maximilian a avut proeminent turnul Kaiserturm al cetății ridicat, care a fost terminată în 1522.

În timpul Războiului de Succesiune spaniol, castelul a fost din nou asediat de trupele bavareze sub elector Maximilian II Emanuel în 1703, cu toate acestea, Domeniile austriece au fost confirmate de Tratatul de la Ilbersheim în anul următor. După războiul celei de-a treia coaliții, Kufstein a fost din nou acordat noului Regat al Bavariei în Pacea de la Pressburg din 1805, iar rebeliunea tiroleză din 1809 a fost zdrobită de armata bavareză. În sfârșit, în 1813/14 a trecut în Imperiul Austriac. În secolul al XIX-lea, cetatea Kufstein a fost transformată într-o bastilă pentru prizonierii politici, cum ar fi vrăjitorul maghiar Sándor Rózsa, care a petrecut mai mulți ani aici înainte de a fi iertat în 1868. Dezvoltarea economică a orașului a fost decisivă promovată de deschiderea liniei inferioare a căii ferate Inn Valley în 1858. În ultimele zile ale celui de-al doilea război mondial, centrul istoric al orașului a suferit de bombardamentele aliate. După război, Kufstein era ocupat de forțele franceze și americane; a fost locul unui sector francez al Organizației Națiunilor Unite de Ajutor și de Reabilitare Administrația Taberei Persoanelor Deplasate. [2]