Loading...

Transport Timisoara Timis Krefeld


Timisoara Krefeld
Sumar ruta
Plecare: Timisoara (Romania)
Sosire: Krefeld (Germany)

Info RSCtrans: +40724724727 intre orele 8:00 si 23:00

RSCtrans efectueaza transport de persoane in peste 400 de destinatii cu autocar si microbuz  8+1 locuri. Transportul se efectueaza in cele mai bune conditii, cu masini dotate cu sisteme de confort si siguranta de ultima generatie. Deasemenea transportul de persoane are tot timpul 2 soferi profesionisti si amabili in orice moment. In pretul calatoriei este inclus: o geanta de mana si un bagaj de 40 kg precum si o masa calda gratuita in Ungaria din partea firmei.

Grupurile de persoane care calatoresc pe traseul Timisoara – Krefeld beneficiaza de reduceri importante, copiii intre  2 si 10 ani au 20 % reducere din pretul biletului intreg, iar la 8 calatorii efectuate  cu noi, cea dea 9 este gratuita.

Transport persoane Timisoara – Krefeld cu plecare in fiecare Luni, Marti, Joi , Vineri si Sambata.

Transport persoane Krefeld – Timisoara cu plecare in fiecare Marti, Miercuri, Vineri , Sambata si Duminica.

Transport persoane Timisoara – Krefeld cu plecare in fiecare Marti, Miercuri, Vineri , Sambata si Duminica.

Transport persoane Krefeld – Timisoara cu plecare in fiecare Luni, Marti, Joi , Vineri si Sambata.

Informatii si rezervari:
Oras: Timisoara
mobil/fix:  +40724724727
email: office@rsctrans.ro

Destinatii populare din Germania :

berlin

Berlin

Germany’s capital, with the Reichstag, Brandenburg Gate, the Holocaust memorial & Berlin Wall.

munich

Munich

Bavarian capital known for Oktoberfest, the Hofbräuhaus beer hall & the Residenz palace & museum.

frankfurt

Frankfurt

German riverside city with European Central Bank, plus Goethe House, Städel & other notable museums.

nuremberg

Nuremberg

German City known for Kaiserburg Castle, the handmade crafts of Handwerkerhof & WWII history.

Informatii utile despre Krefeld

Înregistrări menționează mai întâi Krefeld în 1105 sub numele de Krinvelde.

În februarie 1598, Walburga, soția lui Adolf van Nieuwenaar și ultima contesa de Limburg și Moers, au dat județul Moers, care includea Krefeld, lui Maurice, prințul de Orange. După moartea ei, în 1600, John William of Cleves a pus stăpânire pe aceste meleaguri, dar Maurice și-a apărat cu succes moștenirea în 1601. Krefeld și Moers vor rămâne sub jurisdicția Casei Orange și a Republicii Olandeze în timpul epocii de aur olandeze. [1 ] Creșterea orașului a început în acel secol, parțial pentru că Krefeld a fost unul dintre puținele orașe care au cruțat ororile războiului de treizeci de ani. Orașul Uerdingen, încorporat în Krefeld în secolul XX, a fost mai puțin norocos, aproape încetând să existe, distrus la mâna trupelor din Hesse în timpul Războiului de treizeci de ani.

După moartea lui William III de Orange în 1702, Krefeld a trecut în Regatul Prusiei. [1] Bătălia de la Krefeld a avut loc în apropiere în 1758, în timpul Războiului de Șapte Ani. Krefeld și Uerdingen au fost incluse în provincia prusiană Jülich-Cleves-Berg în 1815.

În 1872, Krefeld a devenit un oraș independent în Prusia Rhenish. În 1918, în timpul primului război mondial, armata belgiană a folosit-o ca bază în timpul ocupației din Renania. În 1929, Krefeld și Uerdingen s-au contopit pentru a forma Krefeld-Uerdingen; în 1940 numele a fost scurtat la Krefeld.

Din 1607, menoniții au ajuns la Krefeld, ca în Gronau din apropiere, din teritoriile vecine romano-catolice, unde au fost persecutați. Au căutat refugiu pe pământurile casei mai tolerante din Orange-Nassau, la vremea conducătorilor din Krefeld; în 1657 congregația lor a fost recunoscută oficial și în 1693 au fost lăsați să își construiască propria biserică, deși ascunse într-o curte din spate. De asemenea, evangheliștii Quaker au primit o audiență simpatică printre cele mai mari congregații germano-menonite din jurul Krefeld, Gronau, Emden și Altona, Hamburg [2]. În 1683, un grup de treisprezece familii menonite au părăsit Krefeld pentru a se reface în Pennsylvania pentru a se bucura de libertatea religioasă. Au traversat Atlanticul pe nava Concord, [3] și au întemeiat așezarea din Germantown, invitată de William Penn, începând astfel identitatea etnică din Pennsylvania. Cea mai importantă familie menonită de Krefeld au fost comercianții de mătase și industriașii de țesut de mătase Von der Leyen care, până în 1763, au angajat jumătate din populația lui Krefeld de 6,082 în fabricile lor. Reședința lor, construită din 1791, este actuala primărie.

Evreii au fost enumerați cetățeni ai Krefeld din 1617. În 1764 a fost ridicată o sinagogă, iar în 1812, sub stăpânirea franceză, orașul a cuprins 196 de familii de evrei, cu trei bănci deținute de evrei. Sub Napoleon, orașul a devenit capitala comunităților evreiești din jur, inclusiv peste 5000 de evrei, iar până în 1897 au reprezentat 1,8% din populație. [5] În 1846, un reprezentant evreiesc a fost votat în consiliul municipal al orașului, în timp ce antisemitismul a fost remarcat în timpul acestor alegeri. [5] În 1876 a fost construită o sinagogă de reformă, stârnind opoziție din partea comunității ortodoxe. În oraș a existat o școală evreiască, cu peste 200 de elevi în jurul anului 1900 [5].

În noiembrie 1938, în timpul Kristallnacht, cele două sinagogi au fost atacate. [Citatul necesar] În 1941, în urma unui ordin de la Hitler de a-i deporta pe evreii germani în est, evreii din oraș au fost trimiși în zona din jurul Riga. [6] [5] și ucis acolo. [7] În 1945, armata americană a ocupat orașul și l-a plasat pe Henry Kissinger, apoi un armat privat și mai târziu secretar de stat al Statelor Unite, responsabil de administrația orașului. [8]

În 2008, o nouă sinagogă, bibliotecă și centru cultural evreiesc au fost ridicate pe locația uneia dintre sinagogile demolate. Aproximativ 1100 de evrei locuiau în Krefeld și în jurul său. [9]

La 11 decembrie 1941, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, un raport detaliat privind transportul evreilor din Krefeld și împrejurimile sale a enumerat 1007 de evrei din Krefeld și Duisburg, au fost deportați în Gara de la Šķirotava, lângă Riga, mai târziu la devine lagărul de concentrare Jungfernhof. Au fost transportate în condiții de îngheț fără apă potabilă mai mult de două zile. [6] Aproape imediat la sosire au fost împușcați în masacrul din pădurea Rumbula. [7]

La 21 iunie 1943, bombele britanice au distrus multe clădiri în partea de est a orașului; o furtună a consumat părți mari din centrul orașului. La 3 martie 1945, trupele americane au intrat în Krefeld, printre care fostul secretar de stat american, Henry Kissinger. [Citatul necesar]

În timpul Războiului Rece, orașul a fost gazda celui de-al 16-lea regiment de semnal al Regalului Regatului Regatului Unit. Corpul de semnalizare staționat la cazarmul Bradbury. [10] Orașul a devenit parte a noului stat din Renania de Nord-Westfalia după cel de-al doilea război mondial.