Loading...

Transport Timisoara Timis Kassel


Timisoara Kassel
Sumar ruta
Plecare: Timisoara (Romania)
Sosire: Kassel (Germany)

Info RSCtrans: +40724724727 intre orele 8:00 si 23:00

RSCtrans efectueaza transport de persoane in peste 400 de destinatii cu autocar si microbuz  8+1 locuri. Transportul se efectueaza in cele mai bune conditii, cu masini dotate cu sisteme de confort si siguranta de ultima generatie. Deasemenea transportul de persoane are tot timpul 2 soferi profesionisti si amabili in orice moment. In pretul calatoriei este inclus: o geanta de mana si un bagaj de 40 kg precum si o masa calda gratuita in Ungaria din partea firmei.

Grupurile de persoane care calatoresc pe traseul Timisoara – Kassel beneficiaza de reduceri importante, copiii intre  2 si 10 ani au 20 % reducere din pretul biletului intreg, iar la 8 calatorii efectuate  cu noi, cea dea 9 este gratuita.

Transport persoane Timisoara – Kassel cu plecare in fiecare Luni, Marti, Joi , Vineri si Sambata.

Transport persoane Kassel – Timisoara cu plecare in fiecare Marti, Miercuri, Vineri , Sambata si Duminica.

Transport persoane Timisoara – Kassel cu plecare in fiecare Marti, Miercuri, Vineri , Sambata si Duminica.

Transport persoane Kassel – Timisoara cu plecare in fiecare Luni, Marti, Joi , Vineri si Sambata.

Informatii si rezervari:
Oras: Timisoara
mobil/fix:  +40724724727
email: office@rsctrans.ro

Destinatii populare din Germania :

berlin

Berlin

Germany’s capital, with the Reichstag, Brandenburg Gate, the Holocaust memorial & Berlin Wall.

munich

Munich

Bavarian capital known for Oktoberfest, the Hofbräuhaus beer hall & the Residenz palace & museum.

frankfurt

Frankfurt

German riverside city with European Central Bank, plus Goethe House, Städel & other notable museums.

nuremberg

Nuremberg

German City known for Kaiserburg Castle, the handmade crafts of Handwerkerhof & WWII history.

Informatii utile despre Kassel

Kassel a fost menționat pentru prima dată în anul 913 d.Hr., locul în care două fapte au fost semnate de regele Conrad I. Locul era numit Chasella sau Chassalla și era o fortificație la un pod care traversa râul Fulda. Există mai multe ipoteze de origine ale numelui – încă nedovedite. Ar putea fi derivat din vechiul Castellum Cattorum, un castel din Chatti, un trib german care a locuit în zonă încă din epoca romană. O altă ipoteză este un portmanteau din “cas” Franconian – vale sau recess și “sali” – sala sau clădire de servicii, care poate fi interpretată ca o sală într-o vale.

Un act din 1189 certifică faptul că Cassel avea drepturi de oraș, însă nu se cunoaște data la care au fost acordate.

În 1567, Landgraviatul din Hesse, până atunci centrat în Marburg, a fost împărțit între patru fii, iar Hesse-Kassel devenind unul dintre statele sale succesoare. Kassel era capitala sa și a devenit centrul protestantismului calvinist din Germania. Au fost construite fortificații puternice pentru a proteja cetatea protestantă împotriva dușmanilor catolici. Societățile secrete, cum ar fi rosicrucianismul, au înflorit, cu lucrarea lui Christian Rosenkreutz, Fama Fraternitis, publicată pentru prima dată în 1617. În 1685, Kassel a devenit un refugiu pentru 1700 de locuitori ai Huguenotului care au găsit un adăpost în noul cartier din Oberneustadt. Landgrave Charles, care a fost responsabil pentru acest act umanitar, a ordonat, de asemenea, construcția Oktagon și a Orangerie. La sfârșitul secolului al XVIII-lea, Hesse-Kassel a devenit infamă pentru vânzarea de mercenari către coroana britanică pentru a ajuta la suprimarea Revoluției Americane și pentru a finanța construcția de palate și stilul de viață opus al lui Landgrave.

La începutul secolului al XIX-lea, frații Grimm locuiau la Kassel. Ei au adunat și au scris cele mai multe dintre basmele lor acolo. La acea vreme, în jurul anului 1803, Landgraviatul a fost ridicat la un Principat și conducătorul său la Prince-Elector. La scurt timp după aceea, a fost anexată de Napoleon, iar în 1807 a devenit capitala Regatului Westphalia de scurtă durată sub fratele lui Napoleon Jérôme. Electoratul a fost restaurat în 1813.