Loading...

Transport Timisoara Timis Innsbruck


Timisoara Innsbruck
Sumar ruta
Plecare: Timisoara (Romania)
Sosire: Innsbruck (Austria)

Info RSCtrans: +40724724727 intre orele 8:00 si 23:00

RSCtrans efectueaza transport de persoane in peste 400 de destinatii cu autocar si microbuz  8+1 locuri. Transportul se efectueaza in cele mai bune conditii, cu masini dotate cu sisteme de confort si siguranta de ultima generatie. Deasemenea transportul de persoane are tot timpul 2 soferi profesionisti si amabili in orice moment. In pretul calatoriei este inclus: o geanta de mana si un bagaj de 40 kg .

Grupurile de persoane care calatoresc pe traseul Timisoara – Innsbruck beneficiaza de reduceri importante, copiii intre  2 si 10 ani au 20 % reducere din pretul biletului intreg, iar la 8 calatorii efectuate  cu noi, cea dea 9 este gratuita.

Transport persoane Timisoara – Innsbruck cu plecare in fiecare Luni, Marti, Joi , Vineri si Sambata.

Transport persoane Innsbruck – Timisoara cu plecare in fiecare Marti, Miercuri, Vineri , Sambata si Duminica.

Transport persoane Timisoara – Innsbruck cu plecare in fiecare Marti, Miercuri, Vineri , Sambata si Duminica.

Transport persoane Innsbruck – Timisoara cu plecare in fiecare Luni, Marti, Joi , Vineri si Sambata.

Informatii si rezervari:
Oras: Timisoara
mobil/fix:  +40724724727
email: office@rsctrans.ro

Destinatii populare din Austria :

Vienna

Vienna

Austrian capital with museums & Vienna State Opera performances, plus Schönbrunn & Hofburg palaces.

salzburg

Salzburg

Alpine city, birthplace of Mozart, home to baroque Old Town & medieval Hohensalzburg Fortress.

innsbruck

Innsbruck

Alpine city known for Nordkette skiing, a medieval old town & Hofburg imperial palace.

graz

Graz

Austrian city known for a medieval old town, the contemporary Kunsthaus Graz & Eggenberg Palace.

Informatii utile despre Innsbruck

Cele mai timpurii urme sugerează o locuire inițială în epoca timpurie a pietrei. Supraviețuitoarele nume ale locurilor pre-romane arată că zona a fost populată continuu. În secolul al IV-lea, romanii au înființat postul de armată Veldidena la Oenipons, pentru a proteja drumul comercial important din punct de vedere economic de la Verona-Brenner-Augsburg în provincia Raetia.

Prima mențiune a Innsbruck datează de la numele Oeni Pontum sau Oeni Pons, care este latină pentru podul peste Inn, care a fost un punct important de trecere peste râul Inn. Contele de Andechs au dobândit orașul în 1180. În 1248 orașul a trecut în mâinile contelui din Tirol. [1] Bratele orașului arată o vedere a păsărilor de la podul Inn, un design folosit începând cu 1267. Traseul pasului Brenner a fost apoi o legătură majoră de transport și comunicații între nordul și sudul Europei și cea mai ușoară rută de-a lungul Alpilor . Face parte din Via Imperii, un drum imperial medieval sub protecția specială a regelui. Veniturile generate de servirea ca stație de tranzit pe această rută au permis orașului să înflorească. Innsbruck a devenit capitala întregului Tirol în 1429, iar în secolul al XV-lea orașul a devenit un centru al politicii și culturii europene, în vreme ce împăratul Maximilian I a mai locuit la Innsbruck în anii ’90. Orașul a beneficiat de prezența împăratului, așa cum se poate vedea, de exemplu, în Hofkirche. Aici a fost planificat un monument funerar pentru Maximilian, construit parțial de succesorii săi. Ansamblul cu o statoapă și statuile de bronz ale strămoșilor reali și mitic ai împăratului habsburgic sunt unul dintre principalele monumente artistice din Innsbruck. Un serviciu poștal obișnuit între Innsbruck și Mechelen a fost înființat în 1490 de Thurn-und-Taxis-Post.

În 1564, Arhiducele din Austria a primit conducerea asupra Tirolului și a altor bunuri austriece, administrate de la Innsbruck până în secolul al XVIII-lea. El a construit și aranjat acolo Schloss Ambras colecțiile sale renascentiste unice, în prezent, în principal, parte a Muzeului Kunsthistorisches din Viena. Până în 1665, o revoltă a dinastiei habsburgice a condus la Innsbruck o instanță independentă. În anii 1620, prima casă de operă la nord de Alpi a fost ridicată la Innsbruck.

În 1669 a fost fondată universitatea. De asemenea, ca o despăgubire pentru instanță ca împăratul Leopold I a domnit din nou de la Viena, iar revoltele tiroleze din dinastia habsburgică s-au încheiat în 1665. În timpul războaielor napoleoniene, Tirolul a fost cedat în Bavaria, aliat din Franța. Andreas Hofer a condus o armată tiroleză tărăgănească spre victoria în bătăliile de la Bergisel împotriva forțelor bavareze și franceze combinate, apoi a făcut din Innsbruck centrul administrației sale. Armata combinată a depășit mai târziu armata militară tiroleză și până în 1814 Innsbruck făcea parte din Bavaria. După congresul de la Viena, a fost restaurată guvernarea austriacă Până în 1918, orașul făcea parte din monarhia austriacă, șeful districtului cu același nume, unul din cele 21 de Bezirkshauptmannschaften din provincia Tirol. [2]

Eroul tirolez Andreas Hofer a fost executat în Mantua; rămășițele sale au fost returnate la Innsbruck în 1823 și au intrat în biserica franciscană. În timpul primului război mondial, singura acțiune înregistrată care a avut loc la Innsbruck a fost aproape de sfârșitul războiului. Pe 20 februarie 1918, avioanele aliate care zboară din Italia au atacat Innsbruck, cauzând victime printre trupele austriece de acolo. Nu este înregistrată nicio pagubă a orașului. [3] În noiembrie 1918, Innsbruck și tot Tirolul erau ocupate de cei 20-22 mii de soldați ai Corpului III al Armatei Italiene. [4]

În 1929, la Innsbruck a avut loc primul campionat oficial de sah austriac.

În 1938, Austria a fost anexată de Germania nazistă în Anschluss. Între anii 1943 și aprilie 1945, Innsbruck a experimentat douăzeci și două de raiduri aeriene și a suferit pagube grele. În 1996, Uniunea Europeană a aprobat o integrare culturală și economică între provincia austriacă Tirol și provinciile autonome italiene din Tirolul de Sud și Trentino, recunoscând crearea Euroregiunii Tyrol-Sud Tirol-Trentino.

/ p>