Loading...

Transport Timisoara Timis Hanover


Timisoara Hanover
Sumar ruta
Plecare: Timisoara (Romania)
Sosire: Hanover (Germany)

Info RSCtrans: +40724724727 intre orele 8:00 si 23:00

RSCtrans efectueaza transport de persoane in peste 400 de destinatii cu autocar si microbuz  8+1 locuri. Transportul se efectueaza in cele mai bune conditii, cu masini dotate cu sisteme de confort si siguranta de ultima generatie. Deasemenea transportul de persoane are tot timpul 2 soferi profesionisti si amabili in orice moment. In pretul calatoriei este inclus: o geanta de mana si un bagaj de 40 kg precum si o masa calda gratuita in Ungaria din partea firmei.

Grupurile de persoane care calatoresc pe traseul Timisoara – Hanover beneficiaza de reduceri importante, copiii intre  2 si 10 ani au 20 % reducere din pretul biletului intreg, iar la 8 calatorii efectuate  cu noi, cea dea 9 este gratuita.

Transport persoane Timisoara – Hanover cu plecare in fiecare Luni, Marti, Joi , Vineri si Sambata.

Transport persoane Hanover – Timisoara cu plecare in fiecare Marti, Miercuri, Vineri , Sambata si Duminica.

Transport persoane Timisoara – Hanover cu plecare in fiecare Marti, Miercuri, Vineri , Sambata si Duminica.

Transport persoane Hanover – Timisoara cu plecare in fiecare Luni, Marti, Joi , Vineri si Sambata.

Informatii si rezervari:
Oras: Timisoara
mobil/fix:  +40724724727
email: office@rsctrans.ro

Destinatii populare din Germania :

berlin

Berlin

Germany’s capital, with the Reichstag, Brandenburg Gate, the Holocaust memorial & Berlin Wall.

munich

Munich

Bavarian capital known for Oktoberfest, the Hofbräuhaus beer hall & the Residenz palace & museum.

frankfurt

Frankfurt

German riverside city with European Central Bank, plus Goethe House, Städel & other notable museums.

nuremberg

Nuremberg

German City known for Kaiserburg Castle, the handmade crafts of Handwerkerhof & WWII history.

Informatii utile despre Hanover

Hanovra a fost fondată în vremurile medievale pe malul estic al râului Leine. Numele său original Honovere ar putea însemna “bancă înaltă”, deși acest lucru este dezbătut. Hanovra era un mic sat de feribot și pescar, care a devenit un oraș relativ mare în secolul al XIII-lea, primind privilegiile orașului în 1241, datorită poziției sale la o răscruce naturală. Călătoria pe uscat era relativ dificilă, poziția sa pe raza superioară de navigație a râului a ajutat-o ​​să crească prin creșterea comerțului. Era conectat la orașul Bremen de Hanseatic League de către Leine și era situat aproape de marginea sudică a câmpiei nordice a Germaniei și nord-vest de Munții Harz, astfel că traficul est-vest, cum ar fi trenurile mule, trecea prin el. Hanovra a fost astfel o poartă de acces spre văile râurilor Rin, Ruhr și Saar, zonele lor industriale care au crescut până în sud-vest și regiunile de câmpie la est și nord, pentru traficul pe uscat care traversează Harz între Țările de Jos și Saxonia sau Turingia.

În secolul al XIV-lea au fost construite principalele biserici din Hanovra, precum și un zid de oraș cu trei porți oraș. Începutul industrializării în Germania a dus la comerțul cu fier și argint din nordul Munților Harz, ceea ce a sporit importanța orașului.

În 1636, George, ducele de Brunswick-Lüneburg, domnitor al principatului Brunswick-Lüneburg din Calenberg, și-a mutat reședința în Hanovra. Ducii de la Brunswick-Lüneburg au fost înălțați de Împăratul Sfânt Roman la rang de Prinț-Elector în 1692, iar această înălțare a fost confirmată de dieta imperială în 1708. Prin urmare, principatul a fost modernizat la Electoratul din Brunswick-Lüneburg, cunoscut în mod colocvial ca Electoratul de la Hanovra după capitala lui Calenberg. Electorii săi devin mai târziu monarhi ai Marii Britanii. Primul dintre aceștia a fost George I Louis, care a aderat la tronul britanic în 1714. Ultimul monarh britanic care domnea la Hanovra a fost William IV. Legea semi-salică, care impunea succesiunea prin linia de sex masculin, dacă era posibil, interzicea aderarea Reginei Victoria la Hanovra. Ca descendent al lui George I, regina Victoria era ea însăși membră a Casei de la Hanovra. Descendenții ei, cu toate acestea, au purtat numele soțului său titular al lui Saxe-Coburg-Gotha. Trei regi ai Marii Britanii, sau Regatul Unit, au fost concomitent și prinții electorali din Hanovra.

În timpul unirii personale a coroanelor din Regatul Unit și Hanovra, monarhii au vizitat rar orașul. De fapt, în timpul domniei ultimilor trei conducători comuni, a avut loc doar o scurtă vizită, de către George IV în 1821. Din 1816 până în 1837 Viceroy Adolphus a reprezentat monarhul la Hanovra.