Loading...

Transport Timisoara Timis Bremen


Timisoara Bremen
Sumar ruta
Plecare: Timisoara (Romania)
Sosire: Bremen (Germany)

Info RSCtrans: +40724724727 intre orele 8:00 si 23:00

RSCtrans efectueaza transport de persoane in peste 400 de destinatii cu autocar si microbuz  8+1 locuri. Transportul se efectueaza in cele mai bune conditii, cu masini dotate cu sisteme de confort si siguranta de ultima generatie. Deasemenea transportul de persoane are tot timpul 2 soferi profesionisti si amabili in orice moment. In pretul calatoriei este inclus: o geanta de mana si un bagaj de 40 kg precum si o masa calda gratuita in Ungaria din partea firmei.

Grupurile de persoane care calatoresc pe traseul Timisoara – Bremen beneficiaza de reduceri importante, copiii intre  2 si 10 ani au 20 % reducere din pretul biletului intreg, iar la 8 calatorii efectuate  cu noi, cea dea 9 este gratuita.

Transport persoane Timisoara – Bremen cu plecare in fiecare Luni, Marti, Joi , Vineri si Sambata.

Transport persoane Bremen – Timisoara cu plecare in fiecare Marti, Miercuri, Vineri , Sambata si Duminica.

Transport persoane Timisoara – Bremen cu plecare in fiecare Marti, Miercuri, Vineri , Sambata si Duminica.

Transport persoane Bremen – Timisoara cu plecare in fiecare Luni, Marti, Joi , Vineri si Sambata.

Informatii si rezervari:
Oras: Timisoara
mobil/fix:  +40724724727
email: office@rsctrans.ro

Destinatii populare din Germania :

berlin

Berlin

Germany’s capital, with the Reichstag, Brandenburg Gate, the Holocaust memorial & Berlin Wall.

munich

Munich

Bavarian capital known for Oktoberfest, the Hofbräuhaus beer hall & the Residenz palace & museum.

frankfurt

Frankfurt

German riverside city with European Central Bank, plus Goethe House, Städel & other notable museums.

nuremberg

Nuremberg

German City known for Kaiserburg Castle, the handmade crafts of Handwerkerhof & WWII history.

Informatii utile despre Bremen

Mlaștinile și morenele din apropierea Bremenului au fost așezate începând cu aproximativ 12.000 î.Hr. Locurile de înmormântare și așezările din Bremen-Mahndorf și Bremen-Osterholz datează din secolul al VII-lea d.Hr. Încă din Renaștere, unii oameni de știință au crezut că intrarea Fabiranum sau Phabiranon în a patra hartă a Europei a lui Ptolemeu, [1] scrisă în 150 d.Hr., se referă la Bremen. Dar Ptolemeu dă coordonate geografice, iar acestea se referă la un sit nord-est de gura râului Visurgis. Pe vremea lui Ptolemeu, Chauci locuia în zona numită acum nord-vestul Germaniei sau Saxonia Inferioară. Până la sfârșitul secolului al III-lea, s-au contopit cu sașii. În timpul războaielor săsești, sașii, conduși de Widukind, au luptat împotriva francilor vest-germanici, fondatorii Imperiului Carolingian și au pierdut războiul.

Charlemagne, regele francilor, a făcut o nouă lege, Lex Saxonum, care interzicea sașilor să se închine lui Odin; în schimb, au trebuit să se convertească la creștinism pe durerea morții. În 787, Willehad din Bremen a devenit primul episcop de Bremen. În 848, arhiepiscopia din Hamburg s-a contopit cu eparhia de Bremen pentru a deveni Arhiepiscopia Hamburg-Bremen, cu sediul la Bremen, iar în secolele următoare arhiepiscopii din Hamburg-Bremen au fost forța motrice a creștinării Germaniei de Nord. În 888, la cererea arhiepiscopului Rimbert, Kaiser Arnulf din Carintia, regele carolingian al estului Franței, i-a acordat Bremenului drepturile de a deține propriile piețe, de a-și păstra propriile monede și de a face propriile legi vamale.

Primii ziduri de piatră ale orașului au fost construite în 1032. În acea perioadă comerțul cu Norvegia, Anglia și nordul Olandei a început să crească, crescând astfel importanța orașului.

În 1186, prințul-arhiepiscop Bremian Hartwig din Uthlede și executorul său din Bremen au confirmat – fără a renunța, în general, la stăpânirea prințului-arhiepiscop asupra orașului – privilegiul Gelnhausen, prin care Frederic I Barbarossa a acordat orașului privilegii considerabile. Orașul a fost recunoscut ca o entitate politică cu propriile legi. Proprietățile din limitele municipale nu puteau fi supuse stăpânirii feudale; acest lucru s-a aplicat și iobagilor care au dobândit proprietăți, dacă au locuit în oraș un an și o zi, după care trebuiau considerați persoane libere. Proprietatea urma să fie moștenită în mod liber, fără pretenții feudale, pentru o inversare către proprietarul inițial. Acest privilegiu a pus bazele statutului ulterior al Bremenului de imediate imperiale.