Loading...

Transport Timisoara Timis Braunau am Inn


Timisoara Braunau am Inn
Sumar ruta
Plecare: Timisoara (Romania)
Sosire: Braunau am Inn (Austria)

Info RSCtrans: +40724724727 intre orele 8:00 si 23:00

RSCtrans efectueaza transport de persoane in peste 400 de destinatii cu autocar si microbuz  8+1 locuri. Transportul se efectueaza in cele mai bune conditii, cu masini dotate cu sisteme de confort si siguranta de ultima generatie. Deasemenea transportul de persoane are tot timpul 2 soferi profesionisti si amabili in orice moment. In pretul calatoriei este inclus: o geanta de mana si un bagaj de 40 kg .

Grupurile de persoane care calatoresc pe traseul Timisoara – Braunau am Inn beneficiaza de reduceri importante, copiii intre  2 si 10 ani au 20 % reducere din pretul biletului intreg, iar la 8 calatorii efectuate  cu noi, cea dea 9 este gratuita.

Transport persoane Timisoara – Braunau am Inn cu plecare in fiecare Luni, Marti, Joi , Vineri si Sambata.

Transport persoane Braunau am Inn – Timisoara cu plecare in fiecare Marti, Miercuri, Vineri , Sambata si Duminica.

Transport persoane Timisoara – Braunau am Inn cu plecare in fiecare Marti, Miercuri, Vineri , Sambata si Duminica.

Transport persoane Braunau am Inn – Timisoara cu plecare in fiecare Luni, Marti, Joi , Vineri si Sambata.

Informatii si rezervari:
Oras: Timisoara
mobil/fix:  +40724724727
email: office@rsctrans.ro

Destinatii populare din Austria :

Vienna

Vienna

Austrian capital with museums & Vienna State Opera performances, plus Schönbrunn & Hofburg palaces.

salzburg

Salzburg

Alpine city, birthplace of Mozart, home to baroque Old Town & medieval Hohensalzburg Fortress.

innsbruck

Innsbruck

Alpine city known for Nordkette skiing, a medieval old town & Hofburg imperial palace.

graz

Graz

Austrian city known for a medieval old town, the contemporary Kunsthaus Graz & Eggenberg Palace.

Informatii utile despre Braunau am Inn

În timp ce mănăstirea din Ranshofen a fost menționată deja în cursul depunerii lui Tassilo al III-lea, Ducele de Bavaria, în 788, Braunau a apărut pentru prima oară ca Prounaw într-o faptă din 1120. Regiunea Innviertel era apoi parte din Ducatul Bavariei.

Braunau a primit drepturile orașului în 1260, unul dintre primele în Austria de astăzi. A devenit un oraș de fortăreață și o intersecție importantă a traseului comercial, care se ocupă de comerțul cu sare și traficul navelor de pe râul Inn. Ca o așezare bavareză importantă, orașul a jucat un rol deosebit în răscoala bavareză împotriva ocupației austriece în timpul războiului succesiunii spaniole, când a găzduit Parlamentul Braunau, un parlament bavarez interimar în 1705 condus de Georg Sebastian Plinganser.

Biserica parohială târzie gotică Braunau dedicată Sfântului Ștefan a fost construită între 1439 și 1466, înlocuind o capela mai veche. Spirele sale de 87 m este una dintre cele mai înalte din Austria și punct de reper al orașului. Rămășițele cetatii de astăzi găzduiesc un muzeu, iar părți ale fostelor ziduri ale orașului se mai văd încă. Un alt muzeu este găzduit în băile publice renovate din secolul al XVIII-lea.

În decurs de 40 de ani, Braunau a schimbat mâinile de trei ori: în 1779, a devenit un oraș austriac în condițiile Tratatului de la Teschen, care a stabilit războiul succesiunii bavareze. În timpul Războiului celui de-al Treilea Coaliție, librăria din Nürnberg, Johann Philipp Palm, a fost arestată de forțele franceze la cetatea Braunau și executată pentru înaltă trădare prin ordinul lui Napoleon din 1806. În termenii Tratatului de la Schönbrunn din 1809, Braunau a devenit din nou bavarez 1809. În 1816, în timpul reorganizării Europei după războaiele napoleoniene la Congresul de la Viena, Regatul Bavariei a cedat orașul în Imperiul Austriac și a fost compensat de câștigul lui Aschaffenburg. Braunau a fost austriacă de atunci.