Loading...

Transport Sibiu Hamburg


Sibiu Hamburg
Sumar ruta
Plecare: Sibiu (Romania)
Sosire: Hamburg (Germany)

Info RSCtrans: +40724724727 intre orele 8:00 si 23:00

RSCtrans efectueaza transport de persoane in peste 400 de destinatii cu autocar si microbuz  8+1 locuri. Transportul se efectueaza in cele mai bune conditii, cu masini dotate cu sisteme de confort si siguranta de ultima generatie. Deasemenea transportul de persoane are tot timpul 2 soferi profesionisti si amabili in orice moment. In pretul calatoriei este inclus: o geanta de mana si un bagaj de 40 kg .

Grupurile de persoane care calatoresc pe traseul Sibiu – Hamburg beneficiaza de reduceri importante, copiii intre  2 si 10 ani au 20 % reducere din pretul biletului intreg, iar la 8 calatorii efectuate  cu noi, cea dea 9 este gratuita.

Transport persoane Sibiu – Hamburg cu plecare in fiecare Luni, Marti, Joi , Vineri si Sambata.

Transport persoane Hamburg – Sibiu cu plecare in fiecare Marti, Miercuri, Vineri , Sambata si Duminica.

Transport persoane Sibiu – Hamburg cu plecare in fiecare Marti, Miercuri, Vineri , Sambata si Duminica.

Transport persoane Hamburg – Sibiu cu plecare in fiecare Luni, Marti, Joi , Vineri si Sambata.

Informatii si rezervari:
Oras: Sibiu
mobil/fix:  +40724724727
email: office@rsctrans.ro

Destinatii populare din Germania :

berlin

Berlin

Germany’s capital, with the Reichstag, Brandenburg Gate, the Holocaust memorial & Berlin Wall.

munich

Munich

Bavarian capital known for Oktoberfest, the Hofbräuhaus beer hall & the Residenz palace & museum.

frankfurt

Frankfurt

German riverside city with European Central Bank, plus Goethe House, Städel & other notable museums.

nuremberg

Nuremberg

German City known for Kaiserburg Castle, the handmade crafts of Handwerkerhof & WWII history.

Informatii utile despre Hamburg

Claudius Ptolemeu a raportat prenumele pentru Treva. [1]

Numele Hamburg provine de la prima clădire permanentă de pe șantier, un castel pe care împăratul Charlemagne a ordonat să fie construit în anul 808 d.Hr. S-a ridicat pe un teren stâncos într-o mlaștină dintre fluviul Alster și râul Elba ca un apărare împotriva incursiunii slave și a dobândit numele de Hammaburg, burg însemnând castel sau fort. Originea termenului Hamma rămâne incertă, [2] la fel ca și locația exactă a castelului. [3]

În 834, Hamburg a fost desemnat sediul unei episcopii. Primul episcop, Ansgar, a devenit cunoscut drept Apostolul Nordului. Doi ani mai târziu, Hamburg a fost unit cu Bremenul ca Episcopie a Hamburg-Bremen [4].

Hamburg a fost distrus și ocupat de mai multe ori. În 845, 600 de nave vikinge au navigat pe râul Elba și au distrus Hamburg, la acel moment un oraș de aproximativ 500 de locuitori. [4] În 1030, regele Mieszko II Lambert al Poloniei a ars orașul. Valdemar II din Danemarca a atacat și a ocupat Hamburgul în 1201 și în 1214. Moartea Neagră a ucis cel puțin 60% din populație în 1350 [5]. Hamburg a cunoscut mai multe incendii mari în perioada medievală. [6]

În 1189, prin charter imperial, Frederick I „Barbarossa” a acordat Hamburgului statutul de Oraș Imperial Liber și acces fără taxe până la Elba de Jos în Marea Nordului. În 1265, o presupusă scrisoare falsificată a fost prezentată către sau de către Rath of Hamburg [7]. Această carte, împreună cu apropierea de Hamburg a principalelor rute comerciale ale Mării de Nord și ale Mării Baltice, au făcut-o rapid un port important în Europa de Nord. Alianța sa comercială cu Lübeck în 1241 marchează originea și nucleul puternicei Ligă Hanseatică a orașelor comerciale. La 8 noiembrie 1266, un contract între Henry III și comercianții din Hamburg le-a permis să înființeze o hanse la Londra. Aceasta a fost prima dată în istorie când cuvântul hanse a fost folosit pentru breasla comercială a Ligii Hanseatice. [8] În 1270, solicitantul senatului din Hamburg, Jordan von Boitzenburg, a scris prima descriere a dreptului civil, penal și procedural pentru un oraș din Germania în limba germană, Ordeelbook. [9] La 10 august 1410, tulburările civile s-au impus un compromis . Aceasta este considerată prima constituție din Hamburg [10].

În 1529, orașul a îmbrățișat luteranismul și a primit refugiați reformați din Olanda și Franța.

Când Jan van Valckenborgh a introdus un al doilea strat fortificațiilor pentru a-l proteja împotriva războiului de treizeci de ani în secolul al XVII-lea, el a extins Hamburg și a creat un „Oraș Nou” ale cărui nume de stradă datează încă din sistemul de grile din drumuri pe care le-a introdus [11].

La dizolvarea Sfântului Imperiu Roman în 1806, Orașul Imperial Liber din Hamburg nu a fost încorporat într-o zonă administrativă mai mare, păstrând privilegii speciale, ci a devenit un stat suveran cu titlul oficial de Liber și Orașul Hanseatic din Hamburg. Hamburg a fost pe scurt anexat de Napoleon I la Primul Imperiu Francez. Forțele rusești ale generalului Bennigsen au eliberat în sfârșit orașul în 1814. Hamburg și-a asumat statutul pre-1811 de stat-oraș în 1814. Congresul de la Viena din 1815 a confirmat independența Hamburgului și a devenit unul dintre 39 de state suverane ale Confederației Germane.

În 1842, aproximativ un sfert din orașul interior a fost distrus în „Marele Foc”. Incendiul a început în noaptea de 4 mai și nu a fost stins până la 8 mai. A distrus trei biserici, primăria și multe alte clădiri, ucigând 51 de oameni și lăsând aproximativ 20.000 de persoane fără adăpost. Reconstrucția a durat mai mult de 40 de ani.

După tulburări politice periodice, în special în 1848, Hamburg a adoptat în 1860 o constituție semidemocratică care prevedea alegerea Senatului, organul de conducere al orașului-stat, de către bărbați adulți contribuabili. Alte inovații includeau separarea puterilor, separarea Bisericii și a statului, libertatea presei, a întrunirii și asocierii. Hamburg a devenit membru al Confederației Nord-Germane și al Imperiului German și și-a menținut statutul de auto-guvernare în timpul Republicii Weimar. Hamburg a aderat la Uniunea Vamală Germană sau la Zollverein în 1888, ultimul dintre statele germane care s-a alăturat. Orașul a cunoscut cea mai rapidă creștere în a doua jumătate a secolului al XIX-lea, când populația sa a fost de peste patru ani la 800.000, deoarece creșterea comerțului Atlantic al orașului a ajutat la al doilea port ca mărime al Europei. [12] Linia Hamburg-America, cu Albert Ballin ca director, a devenit cea mai mare companie de transport transatlantic din lume în jurul începutului secolului XX. Companiile de transport maritim care navigau în America de Sud, Africa, India și Asia de Est au avut sediul în oraș. Hamburg a fost portul de plecare pentru mulți germani și est-europeni să emigreze în Statele Unite la sfârșitul secolului XIX și începutul secolului XX. Comunitățile comerciale din toată lumea s-au stabilit acolo.

Un mare focar de holeră în 1892 a fost gestionat prost de guvernul orașului, ceea ce a păstrat un grad neobișnuit de independență pentru un oraș german. Aproximativ 8.600 au murit în cea mai mare epidemie germană de la sfârșitul secolului al XIX-lea și în ultima epidemie de holeră majoră într-un oraș major al lumii occidentale.