Loading...

Transport Sibiu Essen


Sibiu Essen
Sumar ruta
Plecare: Sibiu (Romania)
Sosire: Essen (Germany)

Info RSCtrans: +40724724727 intre orele 8:00 si 23:00

RSCtrans efectueaza transport de persoane in peste 400 de destinatii cu autocar si microbuz  8+1 locuri. Transportul se efectueaza in cele mai bune conditii, cu masini dotate cu sisteme de confort si siguranta de ultima generatie. Deasemenea transportul de persoane are tot timpul 2 soferi profesionisti si amabili in orice moment. In pretul calatoriei este inclus: o geanta de mana si un bagaj de 40 kg .

Grupurile de persoane care calatoresc pe traseul Sibiu – Essen beneficiaza de reduceri importante, copiii intre  2 si 10 ani au 20 % reducere din pretul biletului intreg, iar la 8 calatorii efectuate  cu noi, cea dea 9 este gratuita.

Transport persoane Sibiu – Essen cu plecare in fiecare Luni, Marti, Joi , Vineri si Sambata.

Transport persoane Essen – Sibiu cu plecare in fiecare Marti, Miercuri, Vineri , Sambata si Duminica.

Transport persoane Sibiu – Essen cu plecare in fiecare Marti, Miercuri, Vineri , Sambata si Duminica.

Transport persoane Essen – Sibiu cu plecare in fiecare Luni, Marti, Joi , Vineri si Sambata.

Informatii si rezervari:
Oras: Sibiu
mobil/fix:  +40724724727
email: office@rsctrans.ro

Destinatii populare din Germania :

berlin

Berlin

Germany’s capital, with the Reichstag, Brandenburg Gate, the Holocaust memorial & Berlin Wall.

munich

Munich

Bavarian capital known for Oktoberfest, the Hofbräuhaus beer hall & the Residenz palace & museum.

frankfurt

Frankfurt

German riverside city with European Central Bank, plus Goethe House, Städel & other notable museums.

nuremberg

Nuremberg

German City known for Kaiserburg Castle, the handmade crafts of Handwerkerhof & WWII history.

Informatii utile despre Essen

În țările vorbitoare de limbă germană, numele orașului Essen provoacă adesea confuzie cu privire la originea sa, deoarece este cunoscută ca infinitivul german al verbului pentru “mâncare” și / sau substantivul german pentru mâncare. Deși cercetătorii încă contestă interpretarea numelui, [1] rămân câteva interpretări demne de remarcat. Cea mai veche formă cunoscută a orașului este Astnide, care sa schimbat în Essen prin forme precum Astnidum, Assinde, Essendia și Esnede. Numele Astnide se poate referi fie la o regiune în care s-au găsit numeroși frați de cenușă, fie la o regiune din est. [2] Vechiul cuvânt înalt german pentru șemineu, Esse, este, de asemenea, menționat în mod obișnuit din cauza istoriei industriale a orașului, dar este foarte puțin probabil, deoarece vechile forme ale numelui orașului provin de la vremuri înainte de industrializare.

Cea mai veche descoperire arheologică, Vogelheimer Klinge, datează de la 280.000-250.000 î.Hr. Este o lamă găsită în cartierul Vogelheim [de] în partea de nord a orașului în timpul construcției Canalului Rin-Herne în 1926. [3] Au fost găsite și alte artefacte din epoca de piatră, deși acestea nu sunt prea numeroase. Utilizarea terenurilor a fost foarte mare – în special datorită activităților miniere din epoca industrială – și nici mai multe descoperiri majore, în special din epoca mesolitului, nu sunt așteptate. Descoperirile de la 3 000 î.Hr. și mai departe sunt mult mai frecvente, cel mai important fiind un mormânt megalithic descoperit în 1937. Pur și simplu numit Steinkiste, este numit “cel mai timpuriu exemplu de arhitectură conservat de Essen” [4].

Essen face parte din zonele de așezare ale mai multor popoare germane, deși o deosebire clară între aceste grupări este dificilă.

Castelul Alteburg din sudul Essenului datează din secolul I sau secolul al II-lea î.Hr., Herrenburg până în secolul al VIII-lea dH.