Loading...

Transport Sibiu Bochum


Sibiu Bochum
Sumar ruta
Plecare: Sibiu (Romania)
Sosire: Bochum (Germany)

Info RSCtrans: +40724724727 intre orele 8:00 si 23:00

RSCtrans efectueaza transport de persoane in peste 400 de destinatii cu autocar si microbuz  8+1 locuri. Transportul se efectueaza in cele mai bune conditii, cu masini dotate cu sisteme de confort si siguranta de ultima generatie. Deasemenea transportul de persoane are tot timpul 2 soferi profesionisti si amabili in orice moment. In pretul calatoriei este inclus: o geanta de mana si un bagaj de 40 kg .

Grupurile de persoane care calatoresc pe traseul Sibiu – Bochum beneficiaza de reduceri importante, copiii intre  2 si 10 ani au 20 % reducere din pretul biletului intreg, iar la 8 calatorii efectuate  cu noi, cea dea 9 este gratuita.

Transport persoane Sibiu – Bochum cu plecare in fiecare Luni, Marti, Joi , Vineri si Sambata.

Transport persoane Bochum – Sibiu cu plecare in fiecare Marti, Miercuri, Vineri , Sambata si Duminica.

Transport persoane Sibiu – Bochum cu plecare in fiecare Marti, Miercuri, Vineri , Sambata si Duminica.

Transport persoane Bochum – Sibiu cu plecare in fiecare Luni, Marti, Joi , Vineri si Sambata.

Informatii si rezervari:
Oras: Sibiu
mobil/fix:  +40724724727
email: office@rsctrans.ro

Destinatii populare din Germania :

berlin

Berlin

Germany’s capital, with the Reichstag, Brandenburg Gate, the Holocaust memorial & Berlin Wall.

munich

Munich

Bavarian capital known for Oktoberfest, the Hofbräuhaus beer hall & the Residenz palace & museum.

frankfurt

Frankfurt

German riverside city with European Central Bank, plus Goethe House, Städel & other notable museums.

nuremberg

Nuremberg

German City known for Kaiserburg Castle, the handmade crafts of Handwerkerhof & WWII history.

Informatii utile despre Bochum

Bochum datează din secolul al IX-lea, când Charlemagne a înființat o curte regală la intersecția a două importante rute comerciale. A fost menționată în mod oficial în 1041 ca fiind Cofbuokheim într-un document al arhiepiscopilor de la Köln. În 1321, contele Engelbert al II-lea von der Marck a acordat Bochum o cartă a orașului, însă orașul a rămas nesemnificativ până în secolul al XIX-lea, când industria minieră și industria siderurgică au apărut în zona Ruhr, ceea ce a dus la creșterea întregii regiuni. Populația Bochum a crescut de la aproximativ 4.500 în 1850 la 100.000 în 1904. Bochum a dobândit statutul de oraș, încorporând orașe și sate vecine. Creșterea suplimentară a populației a provenit din imigrație, în special din Polonia.

După război, sa înființat noul stat din Renania de Nord-Westfalia, format din Renania și Westphalia. Bochum este situat în această stare.

În perioada postbelică, Bochum a început să se dezvolte ca un centru cultural al zonei Ruhr. În 1965, a fost deschisă Universitatea Ruhr, prima universitate modernă din zona Ruhr și prima care a fost înființată în Germania de la cel de-al doilea război mondial. Începând cu anii șaptezeci, industria Bochum sa mutat de la industria grea la sectorul serviciilor. Între anii 1960 și 1980, minele de cărbune s-au închis. Alte industrii, cum ar fi industria auto, au compensat pierderea locurilor de muncă. Opel Astra este asamblat la uzina Opel Bochum; totuși, până în 2009, fabrica a fost în dificultăți financiare grave [2], iar în decembrie 2012, Opel a anunțat că va opri producția de vehicule la uzina din Bochum în 2016. [3]

În cursul unei reforme comunitare cuprinzătoare în 1975, Wattenscheid, fost oraș independent, a fost integrat în orașul Bochum. Un referendum local împotriva integrării a eșuat. În 2007, a fost deschisă noua sinagogă a comunității evreiești din Bochum, Herne și Hattingen. În 2008, Nokia a închis uzina de producție, cauzând pierderea a mii de locuri de muncă, atât la uzină, cât și la furnizorii locali. 20.000 de persoane au apărut pentru a protesta împotriva închiderii. [4] [5] În câteva luni, compania canadiană de înaltă tehnologie, Research in Motion, a anunțat planurile de a deschide o facilitate de cercetare, prima ei în afara Canadei, adăugând câteva sute de locuri de muncă.