Loading...

Transport Resita Caras-Severin Baden


Resita Baden
Sumar ruta
Plecare: Resita (Romania)
Sosire: Baden (Austria)

Info RSCtrans: +40724724727 intre orele 8:00 si 23:00

RSCtrans efectueaza transport de persoane in peste 400 de destinatii cu autocar si microbuz  8+1 locuri. Transportul se efectueaza in cele mai bune conditii, cu masini dotate cu sisteme de confort si siguranta de ultima generatie. Deasemenea transportul de persoane are tot timpul 2 soferi profesionisti si amabili in orice moment. In pretul calatoriei este inclus: o geanta de mana si un bagaj de 40 kg .

Grupurile de persoane care calatoresc pe traseul Resita – Baden beneficiaza de reduceri importante, copiii intre  2 si 10 ani au 20 % reducere din pretul biletului intreg, iar la 8 calatorii efectuate  cu noi, cea dea 9 este gratuita.

Transport persoane Resita – Baden cu plecare in fiecare Luni, Marti, Joi , Vineri si Sambata.

Transport persoane Baden – Resita cu plecare in fiecare Marti, Miercuri, Vineri , Sambata si Duminica.

Transport persoane Resita – Baden cu plecare in fiecare Marti, Miercuri, Vineri , Sambata si Duminica.

Transport persoane Baden – Resita cu plecare in fiecare Luni, Marti, Joi , Vineri si Sambata.

Informatii si rezervari:
Oras: Resita
mobil/fix:  +40724724727
email: office@rsctrans.ro

Destinatii populare din Austria :

Vienna

Vienna

Austrian capital with museums & Vienna State Opera performances, plus Schönbrunn & Hofburg palaces.

salzburg

Salzburg

Alpine city, birthplace of Mozart, home to baroque Old Town & medieval Hohensalzburg Fortress.

innsbruck

Innsbruck

Alpine city known for Nordkette skiing, a medieval old town & Hofburg imperial palace.

graz

Graz

Austrian city known for a medieval old town, the contemporary Kunsthaus Graz & Eggenberg Palace.

Informatii utile despre Baden

Margrafii din Baden provin din Casa Zähringen. [1] Baden este numit după reședința margrafilor, Castelul Hohenbaden [de] din Baden-Baden. Hermann al II-lea din Baden a revendicat pentru prima dată titlul de margrave din Baden în 1112. Un margraviate unit din Baden a existat din această perioadă până în 1535, când a fost împărțit în cei doi margraviați din Baden-Durlach și Baden-Baden. În urma unui incendiu devastator din Baden-Baden în 1689, capitala a fost mutată în Karlsruhe.

Cele două părți au fost reunite în 1771 sub margraful Charles Frederick. Margraviaatul restaurat din Baden a fost ridicat la statutul de electorat în 1803. În 1806, electoratul din Baden, primind adăugiri teritoriale, a devenit Marele Ducat din Baden.

Marele Ducat din Baden a fost un stat în cadrul Confederației Germane până în 1866 și Imperiul German până în 1918, urmat de Republica Baden în cadrul Republicii Weimar și a Germaniei naziste. Din 1945 până în 1952, Badenul de Sud și Württemberg-Baden au fost teritorii aflate sub ocupație franceză și respectiv americană. Au fost uniți cu Württemberg-Hohenzollern pentru a forma statul federal modern Baden-Württemberg în 1952.