Loading...

Transport Bucuresti Bucuresti Vlissingen


Bucuresti Vlissingen
Sumar ruta
Plecare: Bucuresti (Romania)
Sosire: Vlissingen (Holland)

Info RSCtrans: +40724724727 intre orele 8:00 si 23:00

RSCtrans efectueaza transport de persoane in peste 400 de destinatii cu autocar si microbuz  8+1 locuri. Transportul se efectueaza in cele mai bune conditii, cu masini dotate cu sisteme de confort si siguranta de ultima generatie. Deasemenea transportul de persoane are tot timpul 2 soferi profesionisti si amabili in orice moment. In pretul calatoriei este inclus: o geanta de mana si un bagaj de 40 kg .

Grupurile de persoane care calatoresc pe traseul Bucuresti – Vlissingen beneficiaza de reduceri importante, copiii intre  2 si 10 ani au 20 % reducere din pretul biletului intreg, iar la 8 calatorii efectuate  cu noi, cea dea 9 este gratuita.

Transport persoane Bucuresti – Vlissingen cu plecare in fiecare Luni, Marti, Joi , Vineri si Sambata.

Transport persoane Vlissingen – Bucuresti cu plecare in fiecare Marti, Miercuri, Vineri , Sambata si Duminica.

Transport persoane Bucuresti – Vlissingen cu plecare in fiecare Marti, Miercuri, Vineri , Sambata si Duminica.

Transport persoane Vlissingen – Bucuresti cu plecare in fiecare Luni, Marti, Joi , Vineri si Sambata.

Informatii si rezervari:
Oras: Bucuresti
mobil/fix:  +40724724727
email: office@rsctrans.ro

Destinatii populare din Olanda :

amsterdam

Amsterdam

Netherlands capital, with canals, cycle paths & museums with works by Van Gogh, Rembrandt & Vermeer.

volendam

Volendam

Dutch town on the Markermeer Lake, known for its fishing harbor, colorful houses & Volendam Museum.

haarlem

Haarlem

Medieval city of Dutch Golden Age painter Frans Hals, art museums & a pipe organ played by Mozart.

marken

Marken

Lighthouses and fishing

Informatii utile despre Vlissingen

Cătunul pescarilor care a apărut în estuarul Schelde în jurul anului 620 d.Hr. a crescut de-a lungul istoriei sale de 1.400 de ani în cel de-al treilea cel mai important port din Olanda. Contele Olandei, Flandra și Zeelandă au săpat primele porturi. De-a lungul secolelor, Vlissingen s-a dezvoltat într-un hub pentru pescuit, în special pescuitul de hering, comerțul, privatizarea și comerțul cu sclavi. În temeiul Tratatului de la Nonsuch, garnizoanele engleze au fost staționate aici și la Brill pentru a ține aceste porturi din mâinile spaniole. [1] În timpul înălțimii epocii de aur olandeze, navele din Vlissingen au pornit spre diversele avanposturi ale imperiului colonial olandez și au contribuit la puterea mondială a celor șapte provincii.

Istoria Vlissingen a fost marcată și de invazie, opresiune și bombardamente. Datorită poziției sale strategice la gura Schelde, cel mai important pasaj către Anvers, a atras interesul, la un moment sau altul, al britanicilor, francezilor, germanilor și spaniolilor. Inundațiile au fost, de asemenea, o amenințare constantă. Vlissingen a declinat în timpul secolului al XVIII-lea. Războaiele napoleoniene au fost deosebit de dezastruoase. După 1870, economia a reînviat după construcția de noi docuri și canalul Walcheren, sosirea căii ferate și înființarea șantierului naval numit De Schelde. Al doilea război mondial a întrerupt această creștere. Orașul a fost puternic afectat de înveliș și inundare, dar a fost capturat și eliberat de către Comandanții britanici ai 4-a Brigadă de Servicii Speciale la 3 noiembrie 1944.

Orașul a fost reconstruit după război. În anii 1960, zona portuară și industrială din Vlissingen-Oost s-a dezvoltat și a înflorit. Acum această zonă este forța motrice economică din spatele Zeelandei centrale, generând multe mii de locuri de muncă. În zilele noastre, cca. 50.000 de nave din toate colțurile lumii trec prin Schelde. [2]