Loading...

Transport Bucuresti Bucuresti Venlo


Sumar ruta
Plecare: ()
Sosire: ()

Info RSCtrans: +40724724727 intre orele 8:00 si 23:00

RSCtrans efectueaza transport de persoane in peste 400 de destinatii cu autocar si microbuz  8+1 locuri. Transportul se efectueaza in cele mai bune conditii, cu masini dotate cu sisteme de confort si siguranta de ultima generatie. Deasemenea transportul de persoane are tot timpul 2 soferi profesionisti si amabili in orice moment. In pretul calatoriei este inclus: o geanta de mana si un bagaj de 40 kg precum si o masa calda gratuita in Ungaria din partea firmei.

Grupurile de persoane care calatoresc pe traseul Bucuresti – Venlo beneficiaza de reduceri importante, copiii intre  2 si 10 ani au 20 % reducere din pretul biletului intreg, iar la 8 calatorii efectuate  cu noi, cea dea 9 este gratuita.

Transport persoane Bucuresti – Venlo cu plecare in fiecare Luni, Marti, Joi , Vineri si Sambata.

Transport persoane Venlo – Bucuresti cu plecare in fiecare Marti, Miercuri, Vineri , Sambata si Duminica.

Transport persoane Bucuresti – Venlo cu plecare in fiecare Marti, Miercuri, Vineri , Sambata si Duminica.

Transport persoane Venlo – Bucuresti cu plecare in fiecare Luni, Marti, Joi , Vineri si Sambata.

Informatii si rezervari:
Oras: Bucuresti
mobil/fix:  +40724724727
email: office@rsctrans.ro

Destinatii populare din Olanda :

amsterdam

Amsterdam

Netherlands capital, with canals, cycle paths & museums with works by Van Gogh, Rembrandt & Vermeer.

volendam

Volendam

Dutch town on the Markermeer Lake, known for its fishing harbor, colorful houses & Volendam Museum.

haarlem

Haarlem

Medieval city of Dutch Golden Age painter Frans Hals, art museums & a pipe organ played by Mozart.

marken

Marken

Lighthouses and fishing

Informatii utile despre Venlo

În Venlo s-au găsit monede romane și celtice; sa speculat că a fost așezarea cunoscută sub numele de Sablones pe drumul roman care leagă Maastricht de Xanten, dar micile dovezi privind localizarea lui Sablones vorbesc împotriva acestui gând, în timp ce nu există dovezi în sprijinul acestuia. Blerick, pe malul vestic, era cunoscut ca Blariacum.

Documentele din secolul al IX-lea menționează Venlo ca post comercial; sa dezvoltat într-una dintre cele mai importante din regiunea Meuse-Rin, primind drepturile orașului în 1343 și devenind membru al Ligii Hanseatice în 1375. Din cauza importanței sale strategice, orașul Venlo a fost asediat de mai multe ori. Cea mai importantă asediu a fost cea din 1702, desfășurată de Menno van Coehoorn. În consecință, Venlo a fost încorporată în Generalități din provinciile Unite la Tratatul din 1713. După războaiele napoleoniene a devenit parte a Regatului Unit al Țărilor de Jos. Pe 9 noiembrie 1939, doi agenți ai Serviciului de Informații Britanice au fost răpiți de Sicherheitsdienst în ceea ce a devenit cunoscut sub numele de Incidentul Venlo. Incidentul a fost folosit de naziști pentru a lega Marea Britanie de asasinarea eșuată a lui Georg Elser de Hitler la Bürgerbräukeller cu o zi înainte și de a justifica ulterior invazia lor din Olanda, o țară neutră, la 10 mai 1940.

Venlo avea atât un drum și un pod de cale ferată peste Maas. Orașul a fost grav avariat de bombardarea raidurilor pe podurile de la sfârșitul războiului. Forțele aliate au făcut 13 încercări de a distruge podurile pentru a tăia liniile de aprovizionare germane și a împiedica retragerea armatei germane peste râu. Aceștia nu au reușit, iar trupele germane care se retrag au înfruntat în cele din urmă podurile în încercarea de a opri avansul aliat. Forțele aliate au eliberat pe Venlo dinspre est, din interiorul Germaniei.

Aproximativ 300 de persoane au fost ucise din cauza acestor raiduri. Raidurile au costat, de asemenea, Venlo o mare parte din clădirile sale istorice. Cu toate acestea, unele clădiri vechi, cum ar fi primăria și casa “Römer”, au supraviețuit războiului relativ neatins. Înainte de război, Venlo avea o comunitate evreiască activă. Majoritatea evreilor au fost uciși în Holocaust.

Până la sfârșitul anilor 1990, tulburarea legată de consumul de droguri a devenit o problemă în centrul orașului Venlo. [1] Oficialii naționali și municipali au lansat inițiativele proiectului Q-4 și Tango care includ, printre alte măsuri, mutarea celor mai mari coffeeshops din oraș [2] la periferie, unde continuă să facă afaceri, în timp ce centrul orașului era eliberat de perturbații.

În 2001, municipalitățile Belfeld și Tegelen au fost integrate în municipalitatea Venlo. Tegelen a fost inițial parte a Ducatului de Jülich cu secole în urmă, în timp ce Venlo are un trecut în Ducatul de Guelders. La 1 ianuarie 2010, municipalitatea Arcen en Velden a fost fuzionată în municipalitatea Venlo.

În 2003, Venlo a primit titlul “Orașul cel mai ecologic al Europei”. Venlo a fost gazda Floriade 2012, cea mai mare expoziție horticolă din lume.

În 2013, Venlo a câștigat prestigiosul premiu “Cel mai bun centru al Olandei”. Ea a uimit juriul cu toate investițiile făcute în ultimii ani pe Bulevardul Maas, gara, tunelul din centru și podul Maas.