Loading...

Transport Bucuresti Bucuresti Maastricht


Bucuresti Maastricht
Sumar ruta
Plecare: Bucuresti (Romania)
Sosire: Maastricht (Holland)

Info RSCtrans: +40724724727 intre orele 8:00 si 23:00

RSCtrans efectueaza transport de persoane in peste 400 de destinatii cu autocar si microbuz  8+1 locuri. Transportul se efectueaza in cele mai bune conditii, cu masini dotate cu sisteme de confort si siguranta de ultima generatie. Deasemenea transportul de persoane are tot timpul 2 soferi profesionisti si amabili in orice moment. In pretul calatoriei este inclus: o geanta de mana si un bagaj de 40 kg .

Grupurile de persoane care calatoresc pe traseul Bucuresti – Maastricht beneficiaza de reduceri importante, copiii intre  2 si 10 ani au 20 % reducere din pretul biletului intreg, iar la 8 calatorii efectuate  cu noi, cea dea 9 este gratuita.

Transport persoane Bucuresti – Maastricht cu plecare in fiecare Luni, Marti, Joi , Vineri si Sambata.

Transport persoane Maastricht – Bucuresti cu plecare in fiecare Marti, Miercuri, Vineri , Sambata si Duminica.

Transport persoane Bucuresti – Maastricht cu plecare in fiecare Marti, Miercuri, Vineri , Sambata si Duminica.

Transport persoane Maastricht – Bucuresti cu plecare in fiecare Luni, Marti, Joi , Vineri si Sambata.

Informatii si rezervari:
Oras: Bucuresti
mobil/fix:  +40724724727
email: office@rsctrans.ro

Destinatii populare din Olanda :

amsterdam

Amsterdam

Netherlands capital, with canals, cycle paths & museums with works by Van Gogh, Rembrandt & Vermeer.

volendam

Volendam

Dutch town on the Markermeer Lake, known for its fishing harbor, colorful houses & Volendam Museum.

haarlem

Haarlem

Medieval city of Dutch Golden Age painter Frans Hals, art museums & a pipe organ played by Mozart.

marken

Marken

Lighthouses and fishing

Informatii utile despre Maastricht

Maastricht este menționat în documentele antice ca Treiectinsem ab. 575, Treiectensis în 634, Triecto, Triect în secolul al VII-lea, Triiect în 768-781, Traiecto în 945, Masetrieth în 1051. [1] [2]

Numele de loc Maastricht este un compus olandez vechi Masa- + Old Dutch * treiekt, însuși împrumutat de la Gallo-Romance * TRAECTU cf. numele său valon, li trek, din traiectoria clasică latină cu adăugarea ulterioară a lui Maas “Meuse” pentru a evita confuzia cu -trechtul de Utrecht având exact aceeași formă și etimologie originală. Numele latin apare prima dată în documentele medievale și nu se știe dacă * Trajectu era numele lui Maastricht în perioada romană. Un rezident din Maastricht este denumit Maastrichtenaar, în timp ce în dialectul local este Mestreechteneer sau, în mod clasic, Sjeng.

Resturile de neandertal au fost găsite la vest de Maastricht. De o dată ulterioară sunt resturile paleolitice, cu vârste cuprinse între 8.000 și 25.000 de ani. Celții au trăit aici în jurul anului 500 î.Hr., într-un loc unde râul Meuse era puțin adânc și, prin urmare, ușor de traversat.

Nu se știe când au ajuns romanii la Maastricht sau dacă așezarea a fost fondată de ei. Romanii au construit un pod peste Meuse în secolul I d.Hr., în timpul domniei lui Augustus Cezar. Podul a fost o legătură importantă pe drumul principal dintre Bavay și Köln. Roman Maastricht era probabil relativ mic. Au fost săpate rămășițe ale drumului roman, podul, un altar religios, o baie romană, un grenier, unele case și ziduri și porți de castru din secolul al IV-lea. Fragmente din sculpturi romane provinciale, precum și monede, bijuterii, sticlă, ceramică și alte obiecte din Roman Maastricht sunt expuse în spațiul expozițional al bibliotecii publice a orașului.