Loading...

Transport Bucuresti Bucuresti Lelystad


Bucuresti Lelystad
Sumar ruta
Plecare: Bucuresti (Romania)
Sosire: Lelystad (Holland)

Info RSCtrans: +40724724727 intre orele 8:00 si 23:00

RSCtrans efectueaza transport de persoane in peste 400 de destinatii cu autocar si microbuz  8+1 locuri. Transportul se efectueaza in cele mai bune conditii, cu masini dotate cu sisteme de confort si siguranta de ultima generatie. Deasemenea transportul de persoane are tot timpul 2 soferi profesionisti si amabili in orice moment. In pretul calatoriei este inclus: o geanta de mana si un bagaj de 40 kg .

Grupurile de persoane care calatoresc pe traseul Bucuresti – Lelystad beneficiaza de reduceri importante, copiii intre  2 si 10 ani au 20 % reducere din pretul biletului intreg, iar la 8 calatorii efectuate  cu noi, cea dea 9 este gratuita.

Transport persoane Bucuresti – Lelystad cu plecare in fiecare Luni, Marti, Joi , Vineri si Sambata.

Transport persoane Lelystad – Bucuresti cu plecare in fiecare Marti, Miercuri, Vineri , Sambata si Duminica.

Transport persoane Bucuresti – Lelystad cu plecare in fiecare Marti, Miercuri, Vineri , Sambata si Duminica.

Transport persoane Lelystad – Bucuresti cu plecare in fiecare Luni, Marti, Joi , Vineri si Sambata.

Informatii si rezervari:
Oras: Bucuresti
mobil/fix:  +40724724727
email: office@rsctrans.ro

Destinatii populare din Olanda :

amsterdam

Amsterdam

Netherlands capital, with canals, cycle paths & museums with works by Van Gogh, Rembrandt & Vermeer.

volendam

Volendam

Dutch town on the Markermeer Lake, known for its fishing harbor, colorful houses & Volendam Museum.

haarlem

Haarlem

Medieval city of Dutch Golden Age painter Frans Hals, art museums & a pipe organ played by Mozart.

marken

Marken

Lighthouses and fishing

Informatii utile despre Lelystad

Lelystad este construit pe fundul mării din fostul Zuiderzee. Acum aproximativ 6500 de ani, această zonă umedă era deasupra nivelului mare și locuită; în prezent, Țările de Jos au încetinit constant. Lângă Lelystad la Swifterbant, au fost descoperite cele mai vechi schelete umane din Europa de Vest. Datorită creșterii nivelului apei și a furtunilor, turbările au fost spălate, iar Lacul Flevo a devenit Almere și a devenit Zuiderzee. Zuiderzee a fost principala cale de transport de la Amsterdam spre Marea Nordului și orașele din Liga Hanseatică. Datorită numeroaselor naufragii din Flevoland, Lelystad găzduiește acum Centrul Național de Istorie Maritimă, cu un muzeu și șantierul naval care a construit replica Batavia. După cel de-al doilea război mondial, lucrările lui Zuiderzee au continuat, construindu-se polderul Flevolandului de Est. În 1950 au început lucrările pe mai multe insule de construcție în mijlocul IJsselmeer. Lelystad-Haven a fost cea mai mare insulă, iar barăcile din lemn au adăpostit o comunitate de constructori de dig. În 1955 au ajuns pe continent, ceea ce a făcut posibilă călătoria cu mașina spre Lelystad. Una dintre cele trei stații de pompare, care a drenat polderul în iunie 1957, a fost Wortmanul cu motor diesel din Lelystad-Haven. Până în 1967, singurele locuitori din Lelystad erau ingineri și lucrători tehnici și superintendenți, care locuiau pe insula de construcție anterioară.