Loading...

Transport Bucuresti Bucuresti Hoorn


Bucuresti Hoorn
Sumar ruta
Plecare: Bucuresti (Romania)
Sosire: Hoorn (Holland)

Info RSCtrans: +40724724727 intre orele 8:00 si 23:00

RSCtrans efectueaza transport de persoane in peste 400 de destinatii cu autocar si microbuz  8+1 locuri. Transportul se efectueaza in cele mai bune conditii, cu masini dotate cu sisteme de confort si siguranta de ultima generatie. Deasemenea transportul de persoane are tot timpul 2 soferi profesionisti si amabili in orice moment. In pretul calatoriei este inclus: o geanta de mana si un bagaj de 40 kg .

Grupurile de persoane care calatoresc pe traseul Bucuresti – Hoorn beneficiaza de reduceri importante, copiii intre  2 si 10 ani au 20 % reducere din pretul biletului intreg, iar la 8 calatorii efectuate  cu noi, cea dea 9 este gratuita.

Transport persoane Bucuresti – Hoorn cu plecare in fiecare Luni, Marti, Joi , Vineri si Sambata.

Transport persoane Hoorn – Bucuresti cu plecare in fiecare Marti, Miercuri, Vineri , Sambata si Duminica.

Transport persoane Bucuresti – Hoorn cu plecare in fiecare Marti, Miercuri, Vineri , Sambata si Duminica.

Transport persoane Hoorn – Bucuresti cu plecare in fiecare Luni, Marti, Joi , Vineri si Sambata.

Informatii si rezervari:
Oras: Bucuresti
mobil/fix:  +40724724727
email: office@rsctrans.ro

Destinatii populare din Olanda :

amsterdam

Amsterdam

Netherlands capital, with canals, cycle paths & museums with works by Van Gogh, Rembrandt & Vermeer.

volendam

Volendam

Dutch town on the Markermeer Lake, known for its fishing harbor, colorful houses & Volendam Museum.

haarlem

Haarlem

Medieval city of Dutch Golden Age painter Frans Hals, art museums & a pipe organ played by Mozart.

marken

Marken

Lighthouses and fishing

Informatii utile despre Hoorn

Fondată în 716, Hoorn a crescut rapid și a devenit un oraș portuar important. În timpul „Epoca de Aur” a Olandei, Hoorn a fost o bază importantă pentru compania olandeză a Indiei de Est și un centru comercial foarte prosper. Flota Hoorn a placat cele șapte mări și s-a întors încărcat de mărfuri prețioase. Condimentele exotice, cum ar fi ardeiul, nucșoara, cuișoarele și mazarea au fost vândute la profituri mari. Cu priceperea lor în comerț și maritim, fiii lui Hoorn au stabilit numele orașului departe și larg. Jan Pieterszoon Coen este renumit pentru atacurile sale violente în Indiile Olandeze, unde a „fondat” orașul Batavia în 1619. Are o statuie mare pe piața Rode Steen din centrul orașului Hoorn.

În 1618, Willem Bontekoe a întreprins prima și singura călătorie pentru COV. Povestea sa despre călătoria și greutățile sale și-a găsit drum în cărțile de istorie când și-a publicat aventurile în 1646 sub titlul Journael often gedenckwaerdige beschrijvinge van de Oost-Indische reyse van Willem Ysbrantsz. Bontekoe van Hoorn, begrijpende veel wonderlijcke en gevaerlijcke saecken hem daer in wedervaren. În 1616, exploratorul Willem Corneliszoon Schouten a înfrânt furtunile furioase în timp ce a rotunjit vârful cel mai sudic al Americii de Sud. El a numit-o Kaap Hoorn în onoarea orașului său natal. [1]

averile lui Hoorn au declinat oarecum în secolul al XVIII-lea. Prospectul port comercial a devenit puțin mai mult decât un sat de pescuit somnoros pe Zuiderzee. În urma ocupației napoleoniene, a existat o perioadă în care orașul și-a întors treptat spatele pe mare. S-a dezvoltat pentru a deveni piața pentru întreaga regiune agricolă a Frisonei de Vest. Posesorii și cumpărătorii s-au dedicat comerțului cu produse lactate și semințe. Când la sfârșitul secolului al XIX-lea s-au apropiat de drumurile feroviare și metalizate, orașul și-a luat repede locul potrivit ca un centru convenabil localizat și ușor accesibil în rețeaua de orașe și sate care formează provincia Noord-Holland. În 1932, Afsluitdijk, sau Great Enclosing Dyke, a fost finalizată, iar Hoorn nu mai era un port maritim.

Anii de după al doilea război mondial au cunoscut o perioadă de creștere reînnoită. Hoorn a dezvoltat o economie extrem de variată în centrul unei înfloritoare regiuni horticole. În anii ’60, Hoorn a fost desemnat un oraș „revărsat” pentru a scuti presiunea asupra regiunii supraaglomerate Randstad. Mii de oameni și-au schimbat micile apartamente înghesuite în Amsterdam pentru o casă de familie cu grădină într-unul dintre noile dezvoltări moderne ale lui Hoorn.

La 26 martie 2007, Hoorn a sărbătorit 650 de ani ca oraș: în 1357 Hoorn a primit drepturile de oraș de către contele de Olanda după o plată forfetară de 1500 de elevi către contele.