Loading...

Transport Bucuresti Bucuresti Hilversum


Bucuresti Hilversum
Sumar ruta
Plecare: Bucuresti (Romania)
Sosire: Hilversum (Holland)

Info RSCtrans: +40724724727 intre orele 8:00 si 23:00

RSCtrans efectueaza transport de persoane in peste 400 de destinatii cu autocar si microbuz  8+1 locuri. Transportul se efectueaza in cele mai bune conditii, cu masini dotate cu sisteme de confort si siguranta de ultima generatie. Deasemenea transportul de persoane are tot timpul 2 soferi profesionisti si amabili in orice moment. In pretul calatoriei este inclus: o geanta de mana si un bagaj de 40 kg .

Grupurile de persoane care calatoresc pe traseul Bucuresti – Hilversum beneficiaza de reduceri importante, copiii intre  2 si 10 ani au 20 % reducere din pretul biletului intreg, iar la 8 calatorii efectuate  cu noi, cea dea 9 este gratuita.

Transport persoane Bucuresti – Hilversum cu plecare in fiecare Luni, Marti, Joi , Vineri si Sambata.

Transport persoane Hilversum – Bucuresti cu plecare in fiecare Marti, Miercuri, Vineri , Sambata si Duminica.

Transport persoane Bucuresti – Hilversum cu plecare in fiecare Marti, Miercuri, Vineri , Sambata si Duminica.

Transport persoane Hilversum – Bucuresti cu plecare in fiecare Luni, Marti, Joi , Vineri si Sambata.

Informatii si rezervari:
Oras: Bucuresti
mobil/fix:  +40724724727
email: office@rsctrans.ro

Destinatii populare din Olanda :

amsterdam

Amsterdam

Netherlands capital, with canals, cycle paths & museums with works by Van Gogh, Rembrandt & Vermeer.

volendam

Volendam

Dutch town on the Markermeer Lake, known for its fishing harbor, colorful houses & Volendam Museum.

haarlem

Haarlem

Medieval city of Dutch Golden Age painter Frans Hals, art museums & a pipe organ played by Mozart.

marken

Marken

Lighthouses and fishing

Informatii utile despre Hilversum

Fierele găsite în Hilversum își dau numele culturii Hilversum, care este o epocă timpurie până la jumătatea epocii bronzului sau 800-1200 BC. Artefactele din această civilizație preistorică poartă asemănări cu cultura Wessex din sudul Marii Britanii și pot indica faptul că primii locuitori ai Hilversum au emigrat din acea zonă. Primele așezări de cărămidă s-au format în jur de 900 de ani, dar până în 1305 nu sa găsit prima mențiune oficială a lui Hilversum. În acel moment era o parte din Naarden, cel mai vechi oraș din zona Gooi.

Agricultura, cresterea ovinelor si unele fabricari de lana au fost mijloacele de viata pentru Gooi in Evul Mediu. În 1424, Hilversum a primit primul său statut oficial independent. Acest lucru a făcut posibilă o creștere ulterioară în sat, deoarece permisiunea lui Naarden nu mai era necesară pentru dezvoltarea industrială nouă. Orașul a crescut și mai mult în secolul al XVII-lea, când economia olandeză a intrat în anii săi de prosperitate, iar mai multe canale au fost construite, conectându-l indirect la Amsterdam.

În 1725 și 1766, incendiile mari au distrus cea mai mare parte a orașului, nivelarea părții casei vechi și biserica de lângă ea. Orașul a depășit aceste dezavantaje, iar industria textilă a continuat să se dezvolte, printre altele, prin conceperea unui mod de a lega părul de vaci.

În secolul al XIX-lea a apărut o industrie substanțială de textile și tapițerie, ajutată de o legătură feroviară cu Amsterdamul în 1874. Din acel moment, orașul a crescut repede cu bogați navetiști din Amsterdam care se deplasau, construindu-și vile mari împrejurimile împădurite și, treptat, au început să trăiască permanent în Hilversum. În ciuda acestei creșteri, Hilversum nu a primit niciodată drepturi de oraș, așa că mai este numit de mulți localnici ca “het dorp” sau “satul”.

Pentru Jocurile Olimpice de Vară de la 1928 din Amsterdam, în vecinătate, a găzduit toate evenimentele ecvestre non-jumping și partea de alergare a evenimentului pentatlon modern.

Compania Nederlandse Seintoestellen Fabriek a înființat la Hilversum o fabrica de transmițătoare și radio profesionale la începutul anilor ’20, devenind astfel cea mai mare de acest gen din Olanda. După înfrângerea forțelor aliate din Olanda în 1940 și ocupația sa de către Germania nazistă, Hilversum a devenit sediul armatei germane din Olanda. [citare necesare].

În 1948, FSN a fost preluat de Philips. Cu toate acestea, organizațiile olandeze de radiodifuziune au centralizat operațiunile lor în Hilversum, furnizând o sursă de creștere economică continuă. Concentrarea radiodifuzorilor în Hilversum i-a conferit statutul de centru de presă al Olandei.

În 1964, populația a atins un nivel record – peste 103.000 de oameni numiți Hilversum acasă. Cu toate acestea, industria textilă și-a început declinul; doar o fabrica, Veneta, a reusit sa continue in anii 1960, cand a trebuit sa-si inchida usile. O altă industrie majoră, fabrica de produse chimice IFF, a fost închisă și la sfârșitul anilor ’60. După anii 1960, populația a scăzut treptat, până la stabilizarea la aproximativ 85.000. Mai mulți factori, în afară de declinul din industria prelucrătoare, au apărut în acest declin: unul este faptul că familia medie se comportă în zilele noastre mai puțini oameni, cu atât mai puțini trăiesc în fiecare casă; în al doilea rând, orașul este practic incapabil să se extindă deoarece toate terenurile înconjurătoare au fost vândute de arhitectul orașului W.M. Dudok la Goois Natuurreservaat. Al treilea motiv al acestui declin al populației a fost că valorile proprietății au crescut rapid în acel moment și mulți oameni au fost forțați să se mute în zone mai puțin costisitoare din Olanda.