Loading...

Transport Bucuresti Bucuresti Gelsenkirchen


Bucuresti Gelsenkirchen
Sumar ruta
Plecare: Bucuresti (Romania)
Sosire: Gelsenkirchen (Germany)

Info RSCtrans: +40724724727 intre orele 8:00 si 23:00

RSCtrans efectueaza transport de persoane in peste 400 de destinatii cu autocar si microbuz  8+1 locuri. Transportul se efectueaza in cele mai bune conditii, cu masini dotate cu sisteme de confort si siguranta de ultima generatie. Deasemenea transportul de persoane are tot timpul 2 soferi profesionisti si amabili in orice moment. In pretul calatoriei este inclus: o geanta de mana si un bagaj de 40 kg precum si o masa calda gratuita in Ungaria din partea firmei.

Grupurile de persoane care calatoresc pe traseul Bucuresti – Gelsenkirchen beneficiaza de reduceri importante, copiii intre  2 si 10 ani au 20 % reducere din pretul biletului intreg, iar la 8 calatorii efectuate  cu noi, cea dea 9 este gratuita.

Transport persoane Bucuresti – Gelsenkirchen cu plecare in fiecare Luni, Marti, Joi , Vineri si Sambata.

Transport persoane Gelsenkirchen – Bucuresti cu plecare in fiecare Marti, Miercuri, Vineri , Sambata si Duminica.

Transport persoane Bucuresti – Gelsenkirchen cu plecare in fiecare Marti, Miercuri, Vineri , Sambata si Duminica.

Transport persoane Gelsenkirchen – Bucuresti cu plecare in fiecare Luni, Marti, Joi , Vineri si Sambata.

Informatii si rezervari:
Oras: Bucuresti
mobil/fix:  +40724724727
email: office@rsctrans.ro

Destinatii populare din Germania :

berlin

Berlin

Germany’s capital, with the Reichstag, Brandenburg Gate, the Holocaust memorial & Berlin Wall.

munich

Munich

Bavarian capital known for Oktoberfest, the Hofbräuhaus beer hall & the Residenz palace & museum.

frankfurt

Frankfurt

German riverside city with European Central Bank, plus Goethe House, Städel & other notable museums.

nuremberg

Nuremberg

German City known for Kaiserburg Castle, the handmade crafts of Handwerkerhof & WWII history.

Informatii utile despre Gelsenkirchen

Deși partea de oraș numită acum Buer a fost menționată prima dată de Heribert I într-un document ca Puira în 1003, au existat oameni de vânătoare pe un deal de la nord de Emscher încă din epoca bronzului – și, prin urmare, mai devreme de 1000 î.Hr. Nu locuiau în case ca atare, ci în șantiere mici adunate unul lângă altul. Mai târziu, romanii au împins în zonă. În aproximativ 700, regiunea a fost stabilită de sași. Câteva alte părți ale orașului care astăzi se află în capătul nordic al Gelsenkirchen au fost menționate în documente din Evul Mediu timpuriu, unele exemple fiind: Raedese, Middelvic, Sutheim și Sculven. Multe comunități agricole din apropiere au fost identificate ulterior drept iuxta Bure.

Era pe la 1150 când apare pentru prima dată numele Gelstenkerken sau Geilistirinkirkin. Cam în aceeași perioadă, prima biserică din oraș a fost construită în ceea ce este acum Buer. Eclezia Buron a fost listată într-un director al bisericilor parohiale de către sextonul din Deutz, Theodericus. Această așezare a aparținut Marcu. Cu toate acestea, în timpuri străvechi și chiar în Evul Mediu, doar câteva zeci de oameni trăiau de fapt în așezările din jurul bazinului Emscher.

Până la mijlocul secolului al XIX-lea, zona din Gelsenkirchen și în jurul ei era doar subțire așezată și aproape exclusiv agrară. În 1815, după apartenența temporară a Marelui Ducat de Berg, pământul care cuprinde orașul Gelsenkirchen a trecut Regatul Prusiei, care l-a atribuit provinciei Westfalia. În timp ce Gelsenkirchen din acea vreme – neincluzând comunitățile de astăzi de la nord, cum ar fi Buer – a fost pus în Amt of Wattenscheid din districtul Bochum, în regiunea guvernamentală din Arnsberg, Buer, care a fost un Amt în sine. împreună cu Horst din apropiere s-au alăturat districtului Recklinghausen din regiunea guvernamentală Münster. Acest aranjament a luat sfârșit abia în 1928.

După descoperirea cărbunelui – cunoscut cu iubire drept „aurul negru” – în zona Ruhr în 1840 și industrializarea ulterioară, calea ferată Köln-Minden și Gara principală Gelsenkirchen a fost deschisă. În 1868, Gelsenkirchen a devenit sediul unui Amt din districtul Bochum care a cuprins comunitățile Gelsenkirchen, Braubauerschaft, Schalke, Heßler, Bulmke și Hüllen.

Friedrich Grillo a fondat Corporația pentru industria chimică în Schalke în 1872, precum și a fondat Vogelsang & Co. cu familia Grevel, precum și Schalke Mining and Ironworks Association. Un an mai târziu, și din nou în Schalke, a fondat Fabrica de sticlă și oglinzi Incorporated.

După ce Gelsenkirchen a devenit un important hub pentru industria grea, a fost ridicat în oraș în 1875.

În 1885, după divizarea districtului Bochum, Gelsenkirchen a devenit sediul său districtul, care ar dura până în 1926. Orașele Gelsenkirchen și Wattenscheid, precum și Ämterul Braubauerschaft, Schalke, Ückendorf, Wanne și Wattenscheid au aparținut toate districtului Gelsenkirchen. Câțiva ani mai târziu, în 1896, Gelsenkirchen s-a despărțit de districtul Gelsenkirchen pentru a deveni un oraș independent. În 1891, Horst a fost despărțit de Amt of Buer, care însuși a fost ridicat la statutul de oraș în 1911 și la statutul de oraș independent anul viitor. Între timp, Horst a devenit sediul propriului său Amt. În 1924, comunitatea rurală din Rotthausen, care până atunci aparținea districtului Essen, a făcut parte din districtul Gelsenkirchen.

În 1928, în conformitate cu reformele guvernului local prusac, orașele Gelsenkirchen și Buer împreună cu Amt-ul Horst au devenit împreună un nou stadiu kreisfreie numit Gelsenkirchen-Buer, în vigoare la 1 aprilie în acel an. Din acel moment, întreaga zonă a orașului aparținea districtului guvernamental Münster. În 1930, la sfatul orașului, numele orașului a fost schimbat în Gelsenkirchen, începând cu 21 mai. Până în acest moment, orașul găzduia aproximativ 340.000 de oameni.

În 1931, Gelsenkirchen Mining Corporation a fondat Gelsenberg Petrol Corporation. În 1935, compania minieră Hibernia a fondat uzina de lichefiere a cărbunelui Hydrierwerk Scholven AG GE-Buer. Scholven / Buer a început operațiunea în 1936 și a obținut o capacitate de “200.000 tone / an de produs finit, în special benzină de bază pentru aviație”. După 1937, Gelsenberg-Benzin-AG a deschis fabrica Nordstern pentru transformarea cărbunelui bituminos în ulei sintetic. [1]

9 revolte antisemite Kristallnacht au distrus afacerile, locuințele și cimitirele evreiești și o sinagogă din Buer și una din centrul orașului Gelsenkirchen. Cu toate acestea, o nouă sinagogă din centrul orașului Gelsenkirchen a fost deschisă la 1 februarie 2007. Trei sferturi din Gelsenkirchen au fost distruse [2] și multe adăposturi de raid aerian de la sol, cum ar fi în apropierea primăriei din Buer, sunt într-o formă aproape originală.