Loading...

Transport Bucuresti Bucuresti Freiburg im Breisgau


Bucuresti Freiburg im Breisgau
Sumar ruta
Plecare: Bucuresti (Romania)
Sosire: Freiburg im Breisgau (Germany)

Info RSCtrans: +40724724727 intre orele 8:00 si 23:00

RSCtrans efectueaza transport de persoane in peste 400 de destinatii cu autocar si microbuz  8+1 locuri. Transportul se efectueaza in cele mai bune conditii, cu masini dotate cu sisteme de confort si siguranta de ultima generatie. Deasemenea transportul de persoane are tot timpul 2 soferi profesionisti si amabili in orice moment. In pretul calatoriei este inclus: o geanta de mana si un bagaj de 40 kg precum si o masa calda gratuita in Ungaria din partea firmei.

Grupurile de persoane care calatoresc pe traseul Bucuresti – Freiburg im Breisgau beneficiaza de reduceri importante, copiii intre  2 si 10 ani au 20 % reducere din pretul biletului intreg, iar la 8 calatorii efectuate  cu noi, cea dea 9 este gratuita.

Transport persoane Bucuresti – Freiburg im Breisgau cu plecare in fiecare Luni, Marti, Joi , Vineri si Sambata.

Transport persoane Freiburg im Breisgau – Bucuresti cu plecare in fiecare Marti, Miercuri, Vineri , Sambata si Duminica.

Transport persoane Bucuresti – Freiburg im Breisgau cu plecare in fiecare Marti, Miercuri, Vineri , Sambata si Duminica.

Transport persoane Freiburg im Breisgau – Bucuresti cu plecare in fiecare Luni, Marti, Joi , Vineri si Sambata.

Informatii si rezervari:
Oras: Bucuresti
mobil/fix:  +40724724727
email: office@rsctrans.ro

Destinatii populare din Germania :

berlin

Berlin

Germany’s capital, with the Reichstag, Brandenburg Gate, the Holocaust memorial & Berlin Wall.

munich

Munich

Bavarian capital known for Oktoberfest, the Hofbräuhaus beer hall & the Residenz palace & museum.

frankfurt

Frankfurt

German riverside city with European Central Bank, plus Goethe House, Städel & other notable museums.

nuremberg

Nuremberg

German City known for Kaiserburg Castle, the handmade crafts of Handwerkerhof & WWII history.

Informatii utile despre Freiburg im Breisgau

Freiburg a fost fondat de Konrad și Duke Berthold III de Zähringen în 1120 ca un oraș al pieței libere; de ​​aceea, numele său, care se traduce în “oraș liber”. Frei înseamnă “liber”, iar Burg, la fel ca cuvântul modern englez “borough”, a fost folosit în acele zile pentru un oraș sau oraș încorporat, de obicei unul cu un anumit grad de autonomie. Cuvântul german, de asemenea, înseamnă “un oraș fortificat”, ca și în Hamburg. Astfel, este probabil că numele acestui loc înseamnă un “oraș fortificat de cetățeni liberi”.

Acest oraș a fost amplasat strategic într-o intersecție a rutelor comerciale dintre Marea Mediterană și regiunile Mării Nordului, precum și râurile Rin și Dunăre. În 1200, populația din Freiburg număra aproximativ 6.000 de persoane. La acea vreme, sub domnia lui Bertold V, ultimul duce din Zähringen, orașul a început construcția catedralei Freiburg Münster pe locul unei biserici parohiale mai vechi. [1] Început în stil romanic, a fost continuat și finalizat în 1513, în cea mai mare parte ca un edificiu gotic. În 1218, când a murit Bertold V, apoi Egino V von Urach, contele Urachului și-a asumat titlul de Freiburg numit ca Egino I von Freiburg. Consiliul municipal nu a avut încredere în noii nobili și și-a consemnat drepturile într-un document. La sfârșitul secolului al XIII-lea a existat o dispută între cetățenii din Freiburg și domnul lor, contele Egino al II-lea din Freiburg. Egino II a ridicat taxe și a căutat să limiteze libertatea cetățenilor, după care freiburgii au folosit catapulte pentru a distruge castelul contelui de pe Schloßberg, un deal care are vedere spre centrul orașului. Numarul furios ia cerut ajutorul lui cumnatul Episcop de Strasbourg, Konradius von Lichtenberg. Episcopul a răspuns călătorind cu armata sa în Freiburg.

Potrivit unei vechi legende din Freiburg, un măcelar numit Hauri a înjunghiat morții pe episcopul de la Strasbourg la 29 iulie 1299. A fost o victorie Pyrrhic, deoarece de acum încolo cetățenii din Freiburg trebuiau să plătească o expirație anuală de 300 de mărci în argint numarul de Freiburg pana in 1368. In 1366 numarul din Freiburg a facut o alta incercare de a ocupa orasul in timpul raidului de noapte. În cele din urmă, cetățenii s-au săturat de stăpânii lor, iar în 1368 Freiburg și-a proclamat independența față de ei. Orașul sa întors la protecția Habsburgilor, care a permis orașului să păstreze o mare măsură de libertate. Majoritatea nobililor orașului au murit în bătălia de la Sempach. Familia patriciană Schnewlin a preluat controlul asupra orașului până când bresleii s-au revoltat. Breslele au devenit mai puternice decât patricienii până în 1389.

Minele de argint din Muntele Schauinsland au oferit o sursă importantă de capital pentru Freiburg. Acest argint a făcut din Freiburg unul dintre cele mai bogate orașe din Europa, iar în 1327 Freiburg și-a scos propria monedă, Rappenpfennig. În 1377, orașele Freiburg, Basel, Colmar și Breisach au intrat într-o alianță monetară cunoscută sub numele de Genossenschaft des Rappenpfennigs. Această alianță a facilitat comerțul între orașe și a durat până la sfârșitul secolului al XVI-lea. În Freiburg, între secolele XIII și XIV au existat 8.000-9.000 de locuitori și 30 de biserici și mănăstiri. La sfârșitul secolului al XIV-lea, vasele de argint au scăzut, iar până în 1460 încă mai trăiau în jur de 6000 de locuitori în zidurile orașului Freiburg.