Loading...

Transport Bucuresti Bucuresti Dordrecht


Bucuresti Dordrecht
Sumar ruta
Plecare: Bucuresti (Romania)
Sosire: Dordrecht (Holland)

Info RSCtrans: +40724724727 intre orele 8:00 si 23:00

RSCtrans efectueaza transport de persoane in peste 400 de destinatii cu autocar si microbuz  8+1 locuri. Transportul se efectueaza in cele mai bune conditii, cu masini dotate cu sisteme de confort si siguranta de ultima generatie. Deasemenea transportul de persoane are tot timpul 2 soferi profesionisti si amabili in orice moment. In pretul calatoriei este inclus: o geanta de mana si un bagaj de 40 kg .

Grupurile de persoane care calatoresc pe traseul Bucuresti – Dordrecht beneficiaza de reduceri importante, copiii intre  2 si 10 ani au 20 % reducere din pretul biletului intreg, iar la 8 calatorii efectuate  cu noi, cea dea 9 este gratuita.

Transport persoane Bucuresti – Dordrecht cu plecare in fiecare Luni, Marti, Joi , Vineri si Sambata.

Transport persoane Dordrecht – Bucuresti cu plecare in fiecare Marti, Miercuri, Vineri , Sambata si Duminica.

Transport persoane Bucuresti – Dordrecht cu plecare in fiecare Marti, Miercuri, Vineri , Sambata si Duminica.

Transport persoane Dordrecht – Bucuresti cu plecare in fiecare Luni, Marti, Joi , Vineri si Sambata.

Informatii si rezervari:
Oras: Bucuresti
mobil/fix:  +40724724727
email: office@rsctrans.ro

Destinatii populare din Olanda :

amsterdam

Amsterdam

Netherlands capital, with canals, cycle paths & museums with works by Van Gogh, Rembrandt & Vermeer.

volendam

Volendam

Dutch town on the Markermeer Lake, known for its fishing harbor, colorful houses & Volendam Museum.

haarlem

Haarlem

Medieval city of Dutch Golden Age painter Frans Hals, art museums & a pipe organ played by Mozart.

marken

Marken

Lighthouses and fishing

Informatii utile despre Dordrecht

Orașul a fost format de-a lungul râului Thure, în mijlocul mlaștinilor de turbă. Acest râu era o ramură a râului Dubbel, care face parte din complexul delta Rin-Meuse-Scheldt, lângă Bagijnhof actual. Aproximativ 1120 de referiri la Dordrecht au fost făcute printr-o remarcă care numără Dirk IV din Olanda a fost ucis în 1049 lângă “Thuredrech”.

Dordrecht a primit drepturi de oraș de William I, contele Olandei, în 1220, devenind cel mai vechi oraș din actuala provincie a Olandei de Sud. De fapt, Geertruidenberg a fost primul oraș din județul istoric din Olanda care a primit drepturi de oraș, însă această municipalitate este în prezent parte a provinciei Noord-Brabant.

În secolele XII și XII, Dordrecht sa transformat într-un important oraș de piață datorită locației sale strategice. Se tranzacționează în principal în vin, lemn și cereale. Dordrecht a devenit din ce în ce mai important când a fost dat dispecerat în 1299. În 1253 a fost înființată o școală latină în Dordrecht. Încă mai există astăzi ca Gimnaziul Johan de Witt [nl] și este cea mai veche gimnadă din Olanda. Din 1600 până în 1615 Gerhard Johann Vossius a fost rector la această școală. Pe 18-19 noiembrie 1421, potopul Sf. Elisabeta a inundat părți mari din Olanda de Sud, cauzând Dordrecht să devină o insulă. În general, se spune că peste 10 000 de persoane au murit în timpul inundațiilor, dar cercetările recente arată că probabil au fost mai puțin de 200 de persoane. În 1572, patru ani în Revolta olandeză, reprezentanții tuturor orașelor din Olanda, cu excepția orașului Amsterdam, precum și Watergeuzen, reprezentat de William II de la Marck, s-au adunat la Dordrecht pentru a ține Eerste Vrije Statenvergadering, cunoscută și sub numele de Unie van Dordrecht. Această întâlnire secretă, numită de orașul Dordrecht, a fost un act rebel, deoarece doar regele Filip al II-lea sau stadtholder-ul său, la acel timp ducele de Alva, avea voie să cheme o întâlnire a Statelor Olandeze. În timpul reuniunii, a fost discutată organizarea și finanțarea răzvrătirii împotriva ocupației spaniole, Phillip al II-lea a fost denunțat în unanimitate, iar William of Orange a fost ales drept stapânitor de drept și recunoscut ca lider oficial al revoltei . Orange, reprezentată la reuniune de către asistentul său Philips de Marnix, a fost promisă sprijinul financiar al luptei sale împotriva spaniolilor și, la cererea sa, libertatea religioasă a fost declarată în toată Olanda.

Adunarea este considerată primul pas important către Republica Olandeză liberă și independentă [2]. Alte întâlniri importante, cum ar fi Uniunea Bruxelles-ului și Uniunea Utrechtului, au deschis calea pentru independența oficială a Republicii Olandeze, declarată în Actul de Abjurație din 1581. Uniunea Dordrechtului a avut loc într-un augustinian mănăstire, numită astăzi het Hof. Camera în care a avut loc întâlnirea se numește de Statenzaal și dispune de o fereastră vitrală în care se pot vedea stema celor doisprezece orașe prezente la întâlnire. De la 13 noiembrie 1618 până la 9 mai 1619, a avut loc la Dordrecht o importantă adunare a Bisericii Reformate olandeze, denumită și Sinodul din Dordrecht. [3] Sinodul a încercat și a reușit să soluționeze diferențele teologice dintre părerile principale ale calvinismului și o nouă școală de gândire în cadrul Bisericii reformate olandeze, cunoscută sub numele de arminianism, numită pentru conducătorul său spiritual, Jacobus Arminius. Adepții lui Arminius erau, de asemenea, cunoscuți în general sub numele de Remonstrant, după 1610 Cinci Articole ale Remonstranței care și-au subliniat opiniile lor de la doctrina oficială a bisericii. Ei s-au opus de Contra-Remonstranți sau de gomariștii, conduse de teologul olandez Franciscus Gomarus. În timpul Trucului celor Doisprezece ani, acest conflict pur teologic pur între diferitele fracțiuni ale bisericii a fost pus în practică în practică, împărțind societatea de-a lungul liniilor ideologice și amenințând existența tinerei republici în mod repetat aducând-o la marginea războiului civil [4].