Loading...

Transport Bucuresti Bucuresti Deventer


Bucuresti Deventer
Sumar ruta
Plecare: Bucuresti (Romania)
Sosire: Deventer (Holland)

Info RSCtrans: +40724724727 intre orele 8:00 si 23:00

RSCtrans efectueaza transport de persoane in peste 400 de destinatii cu autocar si microbuz  8+1 locuri. Transportul se efectueaza in cele mai bune conditii, cu masini dotate cu sisteme de confort si siguranta de ultima generatie. Deasemenea transportul de persoane are tot timpul 2 soferi profesionisti si amabili in orice moment. In pretul calatoriei este inclus: o geanta de mana si un bagaj de 40 kg precum si o masa calda gratuita in Ungaria din partea firmei.

Grupurile de persoane care calatoresc pe traseul Bucuresti – Deventer beneficiaza de reduceri importante, copiii intre  2 si 10 ani au 20 % reducere din pretul biletului intreg, iar la 8 calatorii efectuate  cu noi, cea dea 9 este gratuita.

Transport persoane Bucuresti – Deventer cu plecare in fiecare Luni, Marti, Joi , Vineri si Sambata.

Transport persoane Deventer – Bucuresti cu plecare in fiecare Marti, Miercuri, Vineri , Sambata si Duminica.

Transport persoane Bucuresti – Deventer cu plecare in fiecare Marti, Miercuri, Vineri , Sambata si Duminica.

Transport persoane Deventer – Bucuresti cu plecare in fiecare Luni, Marti, Joi , Vineri si Sambata.

Informatii si rezervari:
Oras: Bucuresti
mobil/fix:  +40724724727
email: office@rsctrans.ro

Destinatii populare din Olanda :

amsterdam

Amsterdam

Netherlands capital, with canals, cycle paths & museums with works by Van Gogh, Rembrandt & Vermeer.

volendam

Volendam

Dutch town on the Markermeer Lake, known for its fishing harbor, colorful houses & Volendam Museum.

haarlem

Haarlem

Medieval city of Dutch Golden Age painter Frans Hals, art museums & a pipe organ played by Mozart.

marken

Marken

Lighthouses and fishing

Informatii utile despre Deventer

Deventer a fost probabil fondat în jurul anului 768 d.Hr. de către misionarul englez Lebuinus, care a construit o biserică de lemn pe malul estic al râului IJssel. În ianuarie 772 sacul și arderea acestei biserici de către o expediție saxonă au fost cauza primului război punitiv condus de Charlemagne sașilor, în care, în răzbunare, Irminsul a fost distrus. Aceasta nu a fost prima așezare umană la locație; între anii 1981 și 2006, au fost excavate rămășițele unei așezări din epoca bronzului la Colmschate, la 4 km est de orașul actual. Satul Deventer, deja important datorită unui drum comercial care traversează râul IJssel, a fost jefuit și ars de Vikingi în 882. A fost imediat reconstruită și fortificată cu un zid de pământ.

Deventer a primit drepturi de oraș în 956, după care au fost construite fortificații sau înlocuite cu ziduri de piatră în jurul orașului pentru apărare. Între 1000 și 1500, Deventer a devenit un oraș comercial înfloritor datorită portului său de pe râul IJssel, capabil să găzduiască nave mari. Orașul sa alăturat în cele din urmă Ligii Hanseatice.

Unul dintre produsele pe care le-a comercializat, eglefin uscat și cod din Norvegia ia dat cetățenilor porecla pe care o purta până în ziua de azi: “Deventer Stokvis” În secolul al XV-lea, Deventer avea o monetărie comună, pentru cele trei orașe din IJssel, Deventer, Zwolle și Kampen.

Deventer este locul de nastere al lui Geert Groote si acasa fratilor sai din viata comuna, o scoala de gandire religioasa care ia influentat pe Thomas a Kempis si Erasmus in ultima vreme. Împreună cu Haarlem a fost printre primele orașe care au tipografii, datând din anul 1477. De la 1300, a găzduit și o Școală latină, care a devenit renumită la nivel internațional și a rămas în slujba schimbării formelor până în 1971. Cel mai mult binecunoscut a fost cărturarul Desiderius Erasmus, care sa născut în 1466 și a urmat școala între 1475 și 1484. Între 1500 și 1800, volumul de apă care curgea prin IJssel a scăzut, diminuând importanța lui Deventer port. Concurența cu centrele comerciale din Olanda, precum și războiul religios între 1568 și 1648, au adus un declin în economia orașului.

În secolul al XVIII-lea, industria fierului a ajuns la Deventer. La est de oraș, așa-numitul “cer”, râuri și fier, a fost găsit încă din anul 900. Din acest material, minereul a fost produs și adus în oraș. Drumul principal al satelor Okkenbroek, Lettele și Schalkhaar este încă numit Oerdijk.

În secolul al XIX-lea, orașul Deventer a devenit un oraș industrial. Biciclete, covoare, cutii și conserve pentru alimente și băuturi, trabucuri, mașini de turnătorie și mașini grele și textile [1] au fost produse până la mijlocul secolului al XX-lea. Unele dintre aceste industrii sunt în continuare înfloritoare astăzi, cum ar fi paturi și accesorii și publicarea

Comerțul și industria orașului este încă de o importanță. Orașul găzduiește o fabrică care produce sisteme de încălzire centrală, precum și Wolters Kluwer, o companie globală de servicii de informare și publicare. Tortul de miere Deventer, produs în Deventer de peste 500 de ani, este încă fabricat la nivel local și vândut în toată Olanda și în afara acesteia.

Deventer a văzut puține angajări militare de-a lungul lungii sale istorii, deși a fost un oraș al garnizoanei cavaleriei olandeze. Zona industrială și portul au fost bombardate cu mult în timpul celui de-al doilea război mondial. Centrul orașului a fost în mare măsură cruțat, oferind astfel o viziune care a rămas în mare parte neschimbată în ultimele secole. [Cercetare originală?]