Loading...

Transport Bucuresti Bucuresti Bremen


Sumar ruta
Plecare: ()
Sosire: ()

Info RSCtrans: +40724724727 intre orele 8:00 si 23:00

RSCtrans efectueaza transport de persoane in peste 400 de destinatii cu autocar si microbuz  8+1 locuri. Transportul se efectueaza in cele mai bune conditii, cu masini dotate cu sisteme de confort si siguranta de ultima generatie. Deasemenea transportul de persoane are tot timpul 2 soferi profesionisti si amabili in orice moment. In pretul calatoriei este inclus: o geanta de mana si un bagaj de 40 kg precum si o masa calda gratuita in Ungaria din partea firmei.

Grupurile de persoane care calatoresc pe traseul Bucuresti – Bremen beneficiaza de reduceri importante, copiii intre  2 si 10 ani au 20 % reducere din pretul biletului intreg, iar la 8 calatorii efectuate  cu noi, cea dea 9 este gratuita.

Transport persoane Bucuresti – Bremen cu plecare in fiecare Luni, Marti, Joi , Vineri si Sambata.

Transport persoane Bremen – Bucuresti cu plecare in fiecare Marti, Miercuri, Vineri , Sambata si Duminica.

Transport persoane Bucuresti – Bremen cu plecare in fiecare Marti, Miercuri, Vineri , Sambata si Duminica.

Transport persoane Bremen – Bucuresti cu plecare in fiecare Luni, Marti, Joi , Vineri si Sambata.

Informatii si rezervari:
Oras: Bucuresti
mobil/fix:  +40724724727
email: office@rsctrans.ro

Destinatii populare din Germania :

berlin

Berlin

Germany’s capital, with the Reichstag, Brandenburg Gate, the Holocaust memorial & Berlin Wall.

munich

Munich

Bavarian capital known for Oktoberfest, the Hofbräuhaus beer hall & the Residenz palace & museum.

frankfurt

Frankfurt

German riverside city with European Central Bank, plus Goethe House, Städel & other notable museums.

nuremberg

Nuremberg

German City known for Kaiserburg Castle, the handmade crafts of Handwerkerhof & WWII history.

Informatii utile despre Bremen

Mlaștinile și morinele din apropierea orașului Bremen au fost soluționate de la aproximativ 12.000 î.Hr. Locurile și așezările de așezare din Bremen-Mahndorf și Bremen-Osterholz datează din secolul al VII-lea. De la Renaștere, unii oameni de știință au crezut că intrarea Fabiranum sau Phabiranon în cea de-a patra hartă a Europei a lui Ptolemeu [1] scrisă în anul 150 d.Hr., se referă la Bremen. Dar Ptolemeu dă coordonate geografice, iar acestea se referă la un sit nord-est de gura râului Visurgis. În timpul lui Ptolemeu, Chauci locuia în zona numită acum nord-vestul Germaniei sau Saxonia Inferioară. Până la sfârșitul secolului al III-lea, ei au fuzionat cu sașii. În timpul războaielor săsești, sașii, conduși de Widukind, au luptat împotriva francilor din vestul germaniei, fondatorii Imperiului Carolingian, și au pierdut războiul.

Charlemagne, regele francilor, a făcut o nouă lege, Lex Saxonum, care interzice sasilor să se închine lui Odin; în schimb, trebuiau să se convertească la creștinism prin durere de moarte. În 787 Willehad din Bremen a devenit primul episcop de Bremen. În 848, Arhidieceza de la Hamburg a fuzionat cu Dieceza Bremenului pentru a deveni Arhiepiscopia Hamburg-Bremen, cu sediul în Bremen, iar în secolele următoare arhiepiscopii din Hamburg-Bremen au fost forța motrice din spatele creșterii Germaniei de Nord. În anul 888, la cererea arhiepiscopului Rimbert, Kaiser Arnulf din Carintia, regele Carolingian al Franței de Est, ia acordat Bremenului dreptul de a-și păstra propriile piețe, de a-și monta propriile monede și de a-și elabora propriile legi vamale.

Primii ziduri de piatră din oraș au fost construiți în 1032. În acest timp, comerțul cu Norvegia, Anglia și nordul Țărilor de Jos a început să crească, sporind astfel importanța orașului.

În 1186, prințul Bremen, Arhiepiscopul Hartwig din Uthlede, și executorul său de la Bremen au confirmat – fără a renunța în general la supremația domnitorului-arhiepiscop asupra orașului – Gelnhausen Privilege, prin care Frederick I Barbarossa acordă orașului avantaje considerabile. Orașul a fost recunoscut ca o entitate politică cu legi proprii. Proprietatea din cadrul granițelor municipale nu a putut fi supusă supremației feudale; acest lucru sa aplicat și pentru iobagii care au dobândit proprietăți dacă trăiau în oraș timp de un an și o zi, după care urmau să fie considerați persoane libere. Proprietatea urma să fie moștenită liber, fără pretenții feudale de a reveni asupra proprietarului său inițial. Acest privilegiu a pus bazele pentru statutul mai târziu al Bremenului de imediate imperialism.