Loading...

Transport Bucuresti Bucuresti Breda


Bucuresti Breda
Sumar ruta
Plecare: Bucuresti (Romania)
Sosire: Breda (Holland)

Info RSCtrans: +40724724727 intre orele 8:00 si 23:00

RSCtrans efectueaza transport de persoane in peste 400 de destinatii cu autocar si microbuz  8+1 locuri. Transportul se efectueaza in cele mai bune conditii, cu masini dotate cu sisteme de confort si siguranta de ultima generatie. Deasemenea transportul de persoane are tot timpul 2 soferi profesionisti si amabili in orice moment. In pretul calatoriei este inclus: o geanta de mana si un bagaj de 40 kg .

Grupurile de persoane care calatoresc pe traseul Bucuresti – Breda beneficiaza de reduceri importante, copiii intre  2 si 10 ani au 20 % reducere din pretul biletului intreg, iar la 8 calatorii efectuate  cu noi, cea dea 9 este gratuita.

Transport persoane Bucuresti – Breda cu plecare in fiecare Luni, Marti, Joi , Vineri si Sambata.

Transport persoane Breda – Bucuresti cu plecare in fiecare Marti, Miercuri, Vineri , Sambata si Duminica.

Transport persoane Bucuresti – Breda cu plecare in fiecare Marti, Miercuri, Vineri , Sambata si Duminica.

Transport persoane Breda – Bucuresti cu plecare in fiecare Luni, Marti, Joi , Vineri si Sambata.

Informatii si rezervari:
Oras: Bucuresti
mobil/fix:  +40724724727
email: office@rsctrans.ro

Destinatii populare din Olanda :

amsterdam

Amsterdam

Netherlands capital, with canals, cycle paths & museums with works by Van Gogh, Rembrandt & Vermeer.

volendam

Volendam

Dutch town on the Markermeer Lake, known for its fishing harbor, colorful houses & Volendam Museum.

haarlem

Haarlem

Medieval city of Dutch Golden Age painter Frans Hals, art museums & a pipe organ played by Mozart.

marken

Marken

Lighthouses and fishing

Informatii utile despre Breda

În secolul al XI-lea, Breda era o fântână directă a Sfântului Împărat Roman, [1] cel mai vechi cunoscut al său fiind Henry of Brunesheim. Orașul Breda a obținut o cartă municipală în 1252. După aceea, Breda avea dreptul de a construi fortificații. Orașul a construit ziduri de cărămidă și porți în stil roman.

În 1327, Adelheid din Gaveren a vândut Breda ducatorului Johannes al III-lea din Brabant. În 1350, fieful a fost revândut lui Johannes al II-lea din Wassenaar. În 1403, moștenitorul său, Johanna de Polanen, sa căsătorit cu Engelbert I de Nassau. Prin ea, orașul a intrat în posesia Casei Nassau, unde a rămas până în 1795, trecând la William I de Orange, stadionul Olandei, Zeeland și Utrecht și conducătorul revoltei olandeze. Astfel, baronul din Breda a fost, de asemenea, Contele de Nassau în Sfântul Imperiu Roman, prințul de Orange și stadtholder al Republicii Olandeze. Breda a rămas parte din baronul din Breda până când a fost capturată de forțele revoluționare franceze în 1795. [2]

Achizitia orasului de catre Casa Orange-Nassau a marcat apariția sa ca residentiestad. Prezența familiei Orange-Nassau a atras și alți nobili, care au construit reședințe palate în vechile cartiere ale orașului. Cel mai impresionant, construit de arhitectul italian Thomas Vincidor de Bologna pentru primul prinț olandez, a fost primul palat renascentist construit la nord de Alpi. În secolul al XV-lea, importanța fizică, economică și strategică a orașului sa extins rapid. O biserică mare a fost construită în stil gotic de tip Brabantin, cu un turn galant de 97 de metri, numit Grote Kerk sau, de asemenea, Onze Lieve Vrouwe Kerk. În 1534 Henry al III-lea din Nassau-Breda a reconstruit fortificațiile modeste medievale în stil impresionant.

În 1534 un incendiu a distrus peste nouă zecimi din oraș, aproape 1300 de case, biserici și capele, și primăria. Au rămas doar 150 de case și biserica principală. În iulie 1581, în timpul războiului de optzeci de ani, Breda a fost capturată într-un atac surprinzător și asediu de către trupele spaniole, apoi sub comanda lui Claudius van Barlaymont, al cărui rechizitor a fost Haultpenne. Deși orașul sa predat sub condiția că nu va fi jefuit, trupele și-au vărsat furia asupra locuitorilor. În haosul rezultat, cunoscut sub numele de furia lui Haultpenne, peste 500 de cetățeni au fost uciși. În martie 1590, Breda a căzut înapoi în mâinile olandezilor și Maurice din Nassau, când o forță de 68 de bărbați, ascunsă sub subteranul unei bărci de tufiș, fusese nevoită să intre în oraș într-un plan îndrăzneț conceput de Adriaen van Bergen). În jurul anului 1610, construcția porții spaniole sau “Spandjaardsgat” a fost inițiată ca o amintire a acelei acțiuni de succes [3].