Loading...

Transport Bucharest Münster


Bucharest Münster
Sumar ruta
Plecare: Bucharest (Romania)
Sosire: Münster (Germany)

Info RSCtrans: +40724724727 intre orele 8:00 si 23:00

RSCtrans efectueaza transport de persoane in peste 400 de destinatii cu autocar si microbuz  8+1 locuri. Transportul se efectueaza in cele mai bune conditii, cu masini dotate cu sisteme de confort si siguranta de ultima generatie. Deasemenea transportul de persoane are tot timpul 2 soferi profesionisti si amabili in orice moment. In pretul calatoriei este inclus: o geanta de mana si un bagaj de 40 kg .

Grupurile de persoane care calatoresc pe traseul Bucharest – Münster beneficiaza de reduceri importante, copiii intre  2 si 10 ani au 20 % reducere din pretul biletului intreg, iar la 8 calatorii efectuate  cu noi, cea dea 9 este gratuita.

Transport persoane Bucharest – Münster cu plecare in fiecare Luni, Marti, Joi , Vineri si Sambata.

Transport persoane Münster – Bucharest cu plecare in fiecare Marti, Miercuri, Vineri , Sambata si Duminica.

Transport persoane Bucharest – Münster cu plecare in fiecare Marti, Miercuri, Vineri , Sambata si Duminica.

Transport persoane Münster – Bucharest cu plecare in fiecare Luni, Marti, Joi , Vineri si Sambata.

Informatii si rezervari:
Oras: Bucharest
mobil/fix:  +40724724727
email: office@rsctrans.ro

Destinatii populare din Germania :

berlin

Berlin

Germany’s capital, with the Reichstag, Brandenburg Gate, the Holocaust memorial & Berlin Wall.

munich

Munich

Bavarian capital known for Oktoberfest, the Hofbräuhaus beer hall & the Residenz palace & museum.

frankfurt

Frankfurt

German riverside city with European Central Bank, plus Goethe House, Städel & other notable museums.

nuremberg

Nuremberg

German City known for Kaiserburg Castle, the handmade crafts of Handwerkerhof & WWII history.

Informatii utile despre Münster

În 793, Charlemagne la trimis pe Ludger ca misionar pentru a evangheliza Münsterland. [1] În anul 797, Ludger a fondat o școală care mai târziu a devenit Școala Catedralei. [1] Gimnaziul Paulinum își urmărește istoria înapoi la această școală. [1] Ludger a fost hirotonit ca primul episcop de Münster. [1] Prima catedrală a fost completată cu 850. [1] Combinația dintre ford și intersecție, piață, centru administrativ episcopal, bibliotecă și școală, a stabilit Münster ca un centru important. [2] În 1040, Heinrich al III-lea a devenit primul rege al Germaniei care a vizitat Münster. [1]

În Evul Mediu, Episcopul Principe din Münster era un membru de frunte al Ligii Hanseatice. [1]

În 1534, o sectă apocaliptică anabaptistă, condusă de Ioan de Leiden, a preluat puterea în revolta din Münster și a fondat un stat proto-socialist democratic. Ei au pretins toată proprietatea, au ars toate cărțile, cu excepția Bibliei, și l-au numit “Noul Ierusalim”. Ioan de Leiden credea că va conduce pe cei aleși din Münster să surprindă întreaga lume și să o curățească de rău cu sabia în pregătirea pentru a doua venire a lui Hristos și începutul mileniului. Ei au mers atât de departe încât să ceară tuturor cetățenilor să fie goi ca pregătire pentru a doua venire. Cu toate acestea, orașul a fost recucerit în 1535; anabaptiștii au fost torturați la moarte, iar cadavrele lor au fost expuse în coșuri metalice, care încă mai pot fi văzute agățate de turnul Bisericii Sf. Lambert.

O parte din semnarea păcii din Westphalia din 1648 a avut loc la Münster [3]. Aceasta a încheiat războiul de treizeci de ani și războiul de optzeci de ani. [3] De asemenea, a garantat viitorul episcopului și eparhiei; zona trebuia să fie exclusiv romano-catolică.