Loading...

Transport Bucharest Hanover


Bucharest Hanover
Sumar ruta
Plecare: Bucharest (Romania)
Sosire: Hanover (Germany)

Info RSCtrans: +40724724727 intre orele 8:00 si 23:00

RSCtrans efectueaza transport de persoane in peste 400 de destinatii cu autocar si microbuz  8+1 locuri. Transportul se efectueaza in cele mai bune conditii, cu masini dotate cu sisteme de confort si siguranta de ultima generatie. Deasemenea transportul de persoane are tot timpul 2 soferi profesionisti si amabili in orice moment. In pretul calatoriei este inclus: o geanta de mana si un bagaj de 40 kg .

Grupurile de persoane care calatoresc pe traseul Bucharest – Hanover beneficiaza de reduceri importante, copiii intre  2 si 10 ani au 20 % reducere din pretul biletului intreg, iar la 8 calatorii efectuate  cu noi, cea dea 9 este gratuita.

Transport persoane Bucharest – Hanover cu plecare in fiecare Luni, Marti, Joi , Vineri si Sambata.

Transport persoane Hanover – Bucharest cu plecare in fiecare Marti, Miercuri, Vineri , Sambata si Duminica.

Transport persoane Bucharest – Hanover cu plecare in fiecare Marti, Miercuri, Vineri , Sambata si Duminica.

Transport persoane Hanover – Bucharest cu plecare in fiecare Luni, Marti, Joi , Vineri si Sambata.

Informatii si rezervari:
Oras: Bucharest
mobil/fix:  +40724724727
email: office@rsctrans.ro

Destinatii populare din Germania :

berlin

Berlin

Germany’s capital, with the Reichstag, Brandenburg Gate, the Holocaust memorial & Berlin Wall.

munich

Munich

Bavarian capital known for Oktoberfest, the Hofbräuhaus beer hall & the Residenz palace & museum.

frankfurt

Frankfurt

German riverside city with European Central Bank, plus Goethe House, Städel & other notable museums.

nuremberg

Nuremberg

German City known for Kaiserburg Castle, the handmade crafts of Handwerkerhof & WWII history.

Informatii utile despre Hanover

Hanovra a fost fondată în vremurile medievale pe malul estic al râului Leine. Numele său original Honovere ar putea însemna “bancă înaltă”, deși acest lucru este dezbătut. Hanovra a fost un mic sat de pescari ferrymen și care a devenit un oraș relativ mare în secolul al 13-lea, primind privilegii oraș în 1241, datorită poziției sale la o răscruce naturală. Călătoria pe uscat era relativ dificilă, poziția sa pe raza superioară de navigație a râului a ajutat-o ​​să crească prin creșterea comerțului. Era conectat la orașul Bremen de Hanseatic League de către Leine și era situat aproape de marginea sudică a câmpiei nordice a Germaniei și nord-vest de Munții Harz, astfel că traficul est-vest, cum ar fi trenurile mule, trecea prin el. Hanovra a fost astfel o poartă de acces spre văile râurilor Rin, Ruhr și Saar, zonele lor industriale care au crescut până în sud-vest și regiunile de câmpie la est și nord, pentru traficul pe uscat care traversează Harz între Țările de Jos și Saxonia sau Turingia.

În secolul al XIV-lea au fost construite principalele biserici din Hanovra, precum și un zid de oraș cu trei porți oraș. Începutul industrializării în Germania a dus la comerțul cu fier și argint din nordul Munților Harz, ceea ce a sporit importanța orașului.

În 1636, George, ducele de Brunswick-Lüneburg, domnitor al principatului Brunswick-Lüneburg din Calenberg, și-a mutat reședința în Hanovra. Ducii de la Brunswick-Lüneburg au fost înălțați de Împăratul Sfânt Roman la rang de Prinț-Elector în 1692, iar această înălțare a fost confirmată de dieta imperială în 1708. Prin urmare, principatul a fost modernizat la Electoratul din Brunswick-Lüneburg, cunoscut în mod colocvial ca Electoratul de la Hanovra după capitala lui Calenberg. Electorii săi devin mai târziu monarhi ai Marii Britanii. Primul dintre aceștia a fost George I Louis, care a aderat la tronul britanic în 1714. Ultimul monarh britanic care domnea la Hanovra a fost William IV. Legea semi-salică, care impunea succesiunea prin linia de sex masculin, dacă era posibil, interzicea aderarea Reginei Victoria la Hanovra. Ca descendent al lui George I, regina Victoria era ea însăși membră a Casei de la Hanovra. Descendenții ei, cu toate acestea, au purtat numele soțului său titular al lui Saxe-Coburg-Gotha. Trei regi ai Marii Britanii, sau Regatul Unit, au fost concomitent și prinții electorali din Hanovra.

În timpul unirii personale a coroanelor din Regatul Unit și Hanovra, monarhii au vizitat rar orașul. De fapt, în timpul domniei ultimilor trei conducători comuni, a avut loc doar o scurtă vizită, de către George IV în 1821. Din 1816 până în 1837 Viceroy Adolphus a reprezentat monarhul la Hanovra.