Loading...

Transport Bucharest Gelsenkirchen


Bucharest Gelsenkirchen
Sumar ruta
Plecare: Bucharest (Romania)
Sosire: Gelsenkirchen (Germany)

Info RSCtrans: +40724724727 intre orele 8:00 si 23:00

RSCtrans efectueaza transport de persoane in peste 400 de destinatii cu autocar si microbuz  8+1 locuri. Transportul se efectueaza in cele mai bune conditii, cu masini dotate cu sisteme de confort si siguranta de ultima generatie. Deasemenea transportul de persoane are tot timpul 2 soferi profesionisti si amabili in orice moment. In pretul calatoriei este inclus: o geanta de mana si un bagaj de 40 kg .

Grupurile de persoane care calatoresc pe traseul Bucharest – Gelsenkirchen beneficiaza de reduceri importante, copiii intre  2 si 10 ani au 20 % reducere din pretul biletului intreg, iar la 8 calatorii efectuate  cu noi, cea dea 9 este gratuita.

Transport persoane Bucharest – Gelsenkirchen cu plecare in fiecare Luni, Marti, Joi , Vineri si Sambata.

Transport persoane Gelsenkirchen – Bucharest cu plecare in fiecare Marti, Miercuri, Vineri , Sambata si Duminica.

Transport persoane Bucharest – Gelsenkirchen cu plecare in fiecare Marti, Miercuri, Vineri , Sambata si Duminica.

Transport persoane Gelsenkirchen – Bucharest cu plecare in fiecare Luni, Marti, Joi , Vineri si Sambata.

Informatii si rezervari:
Oras: Bucharest
mobil/fix:  +40724724727
email: office@rsctrans.ro

Destinatii populare din Germania :

berlin

Berlin

Germany’s capital, with the Reichstag, Brandenburg Gate, the Holocaust memorial & Berlin Wall.

munich

Munich

Bavarian capital known for Oktoberfest, the Hofbräuhaus beer hall & the Residenz palace & museum.

frankfurt

Frankfurt

German riverside city with European Central Bank, plus Goethe House, Städel & other notable museums.

nuremberg

Nuremberg

German City known for Kaiserburg Castle, the handmade crafts of Handwerkerhof & WWII history.

Informatii utile despre Gelsenkirchen

Deși partea de oraș numită acum Buer a fost menționată pentru prima dată de Heribert I într-un document sub numele de Puira în 1003, existau oameni de vânătoare pe un deal la nord de Emscher încă din epoca bronzului – și, prin urmare, mai devreme de 1000 î.Hr. Nu locuiau în case ca atare, ci în curți mici adunate unul lângă celălalt. Mai târziu, romanii s-au împins în zonă. În aproximativ 700, regiunea a fost așezată de sași. Alte câteva părți ale orașului care se află astăzi în capătul nordic al lui Gelsenkirchen au fost menționate în documente din Evul Mediu timpuriu, unele exemple fiind: Raedese, Middelvic, Sutheim și Sculven. Multe comunități agricole din apropiere au fost identificate ulterior ca iuxta Bure.

În jurul anului 1150 a apărut pentru prima dată numele Gelstenkerken sau Geilistirinkirkin. Cam în același timp, prima biserică din oraș a fost construită în ceea ce este acum Buer. Această ecclesia Buron a fost listată într-un director al bisericilor parohiale de către sextonul de la Deutz, Theodericus. Această așezare a aparținut Marca. Cu toate acestea, în vremurile străvechi și chiar în Evul Mediu, doar câteva zeci de oameni locuiau de fapt în așezările din jurul bazinului Emscher.

Până la mijlocul secolului al XIX-lea, zona din și din jurul Gelsenkirchen a fost doar subțire așezată și aproape exclusiv agrară. În 1815, după apartenența temporară la Marele Ducat de Berg, terenul care cuprinde acum orașul Gelsenkirchen a trecut la Regatul Prusiei, care l-a atribuit provinciei Westfalia. În timp ce Gelsenkirchen din acea vreme – fără a include comunitățile de nord din prezent, cum ar fi Buer – a fost plasat în Amt of Wattenscheid din districtul Bochum, în regiunea guvernamentală Arnsberg, Buer, care era un Amt în sine, era împreună cu Horst din apropiere s-au alăturat districtului Recklinghausen din regiunea guvernamentală Münster. Acest aranjament s-a încheiat abia în 1928.

După descoperirea cărbunelui – cunoscut cu dragoste ca „Aurul Negru” – în zona Ruhr în 1840 și industrializarea ulterioară, calea ferată Köln-Minden și Gara principală Gelsenkirchen a fost deschisă. În 1868, Gelsenkirchen a devenit sediul unui Amt din districtul Bochum care cuprindea comunitățile Gelsenkirchen, Braubauerschaft, Schalke, Heßler, Bulmke și Hüllen.

Friedrich Grillo a fondat Corporația pentru industria chimică în Schalke în 1872, precum și a fondat Vogelsang & Co. împreună cu familia Grevel, precum și Asociația Schalke Mining and Ironworks. Un an mai târziu, și încă o dată la Schalke, a fondat Fabrica de sticlă și oglindă.

După ce Gelsenkirchen a devenit un important hub pentru industria grea, a fost ridicat la oraș în 1875.

În 1885, după despărțirea districtului Bochum, Gelsenkirchen a devenit sediul propriu district, care avea să dureze până în 1926. Orașele Gelsenkirchen și Wattenscheid, precum și Ämterul Braubauerschaft, Schalke, Ückendorf, Wanne și Wattenscheid aparțineau toate districtului Gelsenkirchen. Câțiva ani mai târziu, în 1896, Gelsenkirchen s-a despărțit de districtul Gelsenkirchen pentru a deveni un oraș independent. În 1891, Horst a fost separat de Amt of Buer, care în sine a fost ridicat la statutul de oraș în 1911 și la statutul de oraș independent în anul următor. Între timp, Horst a devenit sediul propriului său Amt. În 1924, comunitatea rurală din Rotthausen, care până atunci aparținuse districtului Essen, a făcut parte din districtul Gelsenkirchen.

În 1928, în cadrul reformelor guvernului local prusac, orașele Gelsenkirchen și Buer, împreună cu Amt of Horst, au devenit împreună o nouă kreisfreie Stadt numită Gelsenkirchen-Buer, care a intrat în vigoare la 1 aprilie a acelui an. Din acel moment, întreaga zonă a orașului aparținea districtului guvernamental Münster. În 1930, la sfatul orașului, numele orașului a fost schimbat în Gelsenkirchen, începând cu 21 mai. În acest moment, orașul găzduia aproximativ 340.000 de oameni.

În 1931, Gelsenkirchen Mining Corporation a înființat Gelsenberg Petrol Corporation. În 1935, Compania minieră Hibernia a înființat fabrica de lichefiere a cărbunelui Hydrierwerk Scholven AG GE-Buer. Scholven / Buer a început să funcționeze în 1936 și a obținut o capacitate de „200.000 tone / an de produs finit, în principal benzină de bază pentru aviație”. După 1937, Gelsenberg-Benzin-AG a deschis fabrica Nordstern pentru transformarea cărbunelui bituminos în ulei sintetic. [1]

Revoltele antisemite din 9 noiembrie 1938 din Kristallnacht au distrus întreprinderi evreiești, locuințe și cimitire și o sinagogă din Buer și una din centrul orașului Gelsenkirchen. O nouă sinagogă din centrul orașului Gelsenkirchen a fost deschisă la 1 februarie 2007.

Gelsenkirchen a fost ținta bombardamentelor strategice în timpul celui de-al doilea război mondial, în special în timpul bătăliei din Ruhr din 1943 și a campaniei petroliere. Trei sferturi din Gelsenkirchen au fost distruse [2] și multe adăposturi antiaeriene, cum ar fi în apropierea primăriei din Buer, au o formă aproape originală.