Loading...

Transport Bucharest Freiburg


Bucharest Freiburg
Sumar ruta
Plecare: Bucharest (Romania)
Sosire: Freiburg (Germany)

Info RSCtrans: +40724724727 intre orele 8:00 si 23:00

RSCtrans efectueaza transport de persoane in peste 400 de destinatii cu autocar si microbuz  8+1 locuri. Transportul se efectueaza in cele mai bune conditii, cu masini dotate cu sisteme de confort si siguranta de ultima generatie. Deasemenea transportul de persoane are tot timpul 2 soferi profesionisti si amabili in orice moment. In pretul calatoriei este inclus: o geanta de mana si un bagaj de 40 kg .

Grupurile de persoane care calatoresc pe traseul Bucharest – Freiburg beneficiaza de reduceri importante, copiii intre  2 si 10 ani au 20 % reducere din pretul biletului intreg, iar la 8 calatorii efectuate  cu noi, cea dea 9 este gratuita.

Transport persoane Bucharest – Freiburg cu plecare in fiecare Luni, Marti, Joi , Vineri si Sambata.

Transport persoane Freiburg – Bucharest cu plecare in fiecare Marti, Miercuri, Vineri , Sambata si Duminica.

Transport persoane Bucharest – Freiburg cu plecare in fiecare Marti, Miercuri, Vineri , Sambata si Duminica.

Transport persoane Freiburg – Bucharest cu plecare in fiecare Luni, Marti, Joi , Vineri si Sambata.

Informatii si rezervari:
Oras: Bucharest
mobil/fix:  +40724724727
email: office@rsctrans.ro

Destinatii populare din Germania :

berlin

Berlin

Germany’s capital, with the Reichstag, Brandenburg Gate, the Holocaust memorial & Berlin Wall.

munich

Munich

Bavarian capital known for Oktoberfest, the Hofbräuhaus beer hall & the Residenz palace & museum.

frankfurt

Frankfurt

German riverside city with European Central Bank, plus Goethe House, Städel & other notable museums.

nuremberg

Nuremberg

German City known for Kaiserburg Castle, the handmade crafts of Handwerkerhof & WWII history.

Informatii utile despre Freiburg

Instrucțiuni de utilizare

Copiați textul de mai jos, adăugând mai multe bare, legende și note, după cum este necesar. Comentariile incluse în ar trebui eliminate.

Rețineți:

A se vedea {{Cronologie grafică}} pentru documentare completă.

Freiburg a fost fondată de Konrad și ducele Berthold al III-lea de Zähringen în 1120 ca oraș al pieței libere; [1] de unde și numele său, care se traduce prin „oraș liber”. Frei înseamnă „gratuit”, iar Burg, ca și cuvântul englez modern „borough”, a fost folosit în acele zile pentru un oraș sau oraș încorporat, de obicei unul cu un anumit grad de autonomie. [2] Cuvântul german Burg înseamnă și „oraș fortificat”, ca în Hamburg. Astfel, este probabil ca numele acestui loc să însemne un „oraș fortificat al cetățenilor liberi”.

Acest oraș a fost situat strategic într-o intersecție de rute comerciale între Marea Mediterană și regiunile Mării Nordului și râurile Rin și Dunăre. În 1200, populația Freiburg număra aproximativ 6.000 de persoane. Cam în acea perioadă, sub domnia lui Bertold V, ultimul duce al Zähringen, orașul a început construcția catedralei sale din Freiburg Münster pe locul unei biserici parohiale mai vechi [1]. Început în stil romanic, a fost continuat și completat în cea mai mare parte 1513 ca edificiu gotic. În 1218, când a murit Bertold V, apoi Egino V von Urach, contele de Urach și-a asumat titlul de cont de Freiburg drept Egino I von Freiburg. [1] Consiliul municipal nu a avut încredere în noii nobili și și-a notat drepturile consacrate într-un document. La sfârșitul secolului al XIII-lea, a existat o feudă între cetățenii din Freiburg și domnul lor, contele Egino al II-lea din Freiburg. Egino al II-lea a ridicat impozitele și a căutat să limiteze libertatea cetățenilor, după care freiburgii au folosit catapulte pentru a distruge castelul contelui din vârful Schloßbergului, un deal care privește centrul orașului. Contele furios l-a chemat pe cumnatul său pe episcopul de Strasbourg, Konradius von Lichtenberg, pentru ajutor. Episcopul a răspuns marcând cu armata sa la Freiburg.

Conform unei vechi legende din Freiburg, un măcelar numit Hauri l-a înjunghiat pe episcopul Strasbourgului la moarte la 29 iulie 1299. A fost o victorie pirică, deoarece de acum încolo cetățenii din Freiburg trebuiau să plătească o expediție anuală de 300 marchează în argint la contele de Friburg până în 1368. În 1366, contele de Freiburg au făcut o altă încercare eșuată de a ocupa orașul în timpul unei incursiuni nocturne. În cele din urmă, cetățenii s-au săturat de stăpânii lor, iar în 1368 Freiburg și-a achiziționat independența de la ei. Orașul s-a îndreptat către protecția Habsburgilor, care au permis orașului să păstreze o mare măsură de libertate. Majoritatea nobililor orașului au murit în bătălia de la Sempach. Familia patriciană Schnewlin a preluat controlul orașului până la revolta breslelor. Breaslele au devenit mai puternice decât patricienii până în 1389.

Minele de argint din Muntele Schauinsland au furnizat o importantă sursă de capital pentru Freiburg. Acest argint a făcut Freiburgul unul dintre cele mai bogate orașe din Europa, iar în 1327 Freiburg a realizat propria monedă, Rappenpfennig. În 1377, orașele Freiburg, Basel, Colmar și Breisach au intrat într-o alianță monetară cunoscută sub numele de Genossenschaft des Rappenpfennigs. Această alianță a facilitat comerțul dintre orașe și a durat până la sfârșitul secolului al XVI-lea. Între secolele al XIII-lea și al XIV-lea locuiau în Freiburg între 8.000-9.000 de oameni și 30 de biserici și mănăstiri. La sfârșitul secolului al XIV-lea, venele de argint se micșorau și până în 1460 doar aproximativ 6.000 de oameni locuiau încă în zidurile orașului Freiburg.

Un oraș universitar, Freiburg a evoluat din concentrarea sa asupra mineritului pentru a deveni un centru cultural pentru arte și științe. A fost și un centru comercial. Sfârșitul Evului Mediu și zorii Renașterii au fost pentru Freiburg un timp al progreselor și al tragediei.

În 1457, Albrecht VI, Regentul Austriei Înalte, a înființat Albert-Ludwigs-Universität, una dintre cele mai vechi universități din Germania. În 1498, împăratul Maximilian I a ținut un Reichstag la Freiburg. În 1520, orașul a ratificat o serie de reforme legale, considerate pe scară largă cele mai progresiste ale vremii. Scopul a fost găsirea unui echilibru între tradițiile orașului și vechiul drept roman. Reformele au fost bine primite, în special secțiunile care se ocupă de legea procesului civil, pedeapsa și constituția orașului.

În 1520, Freiburg a decis să nu ia parte la Reforma și a devenit un centru important pentru catolicism în Rinul Superior. Erasmus s-a mutat aici după ce Basel a acceptat Reforma.