Loading...

Transport Arad Arad Kufstein


Arad Kufstein
Sumar ruta
Plecare: Arad (Romania)
Sosire: Kufstein (Austria)

Info RSCtrans: +40724724727 intre orele 8:00 si 23:00

RSCtrans efectueaza transport de persoane in peste 400 de destinatii cu autocar si microbuz  8+1 locuri. Transportul se efectueaza in cele mai bune conditii, cu masini dotate cu sisteme de confort si siguranta de ultima generatie. Deasemenea transportul de persoane are tot timpul 2 soferi profesionisti si amabili in orice moment. In pretul calatoriei este inclus: o geanta de mana si un bagaj de 40 kg .

Grupurile de persoane care calatoresc pe traseul Arad – Kufstein beneficiaza de reduceri importante, copiii intre  2 si 10 ani au 20 % reducere din pretul biletului intreg, iar la 8 calatorii efectuate  cu noi, cea dea 9 este gratuita.

Transport persoane Arad – Kufstein cu plecare in fiecare Luni, Marti, Joi , Vineri si Sambata.

Transport persoane Kufstein – Arad cu plecare in fiecare Marti, Miercuri, Vineri , Sambata si Duminica.

Transport persoane Arad – Kufstein cu plecare in fiecare Marti, Miercuri, Vineri , Sambata si Duminica.

Transport persoane Kufstein – Arad cu plecare in fiecare Luni, Marti, Joi , Vineri si Sambata.

Informatii si rezervari:
Oras: Arad
mobil/fix:  +40724724727
email: office@rsctrans.ro

Destinatii populare din Austria :

Vienna

Vienna

Austrian capital with museums & Vienna State Opera performances, plus Schönbrunn & Hofburg palaces.

salzburg

Salzburg

Alpine city, birthplace of Mozart, home to baroque Old Town & medieval Hohensalzburg Fortress.

innsbruck

Innsbruck

Alpine city known for Nordkette skiing, a medieval old town & Hofburg imperial palace.

graz

Graz

Austrian city known for a medieval old town, the contemporary Kunsthaus Graz & Eggenberg Palace.

Informatii utile despre Kufstein

Descoperirile arheologice din Peștera Tischofer din Kaisertal denotă o așezare a zonei în urmă cu mai bine de 30.000 de ani, cele mai vechi urme de locuire umană din Tirol. Incorporat în Imperiul Roman în 15 î.Hr., râul Inn a format granița dintre provinciile romane Raetia și Noricum.

O biserică din Caofstein a fost menționată pentru prima dată într-o faptă din 788 emisă de episcopul Arno din Salzburg. În acea perioadă, Valea Innului Inferior făcea parte din tărâmul bavarez sub ducele Agilolfing Tassilo III, care a fost depus de Charlemagne și înlocuit de prefectul Gerold. Cetatea este documentată pentru prima dată în 1205 ca posesiune a Episcopului de Regensburg și a Ducelui de Bavaria.

La începutul secolului al XIV-lea, împăratul de la Wittelsbach, Ludovic al IV-lea, tot ducele bavarez, a învestit cetățenii Kufstein cu drepturi de jurisdicție. Kufstein a trecut în județul Tirol în 1342, când a fost un cadou de nuntă contesei Margareta de la soțul ei, fiul împăratului Louis, Louis Brandenburger. Cu toate acestea, a revenit în Bavaria la moartea Margaretei în 1369. Ducele Ștefan al III-lea de Bavaria a acordat statutul de oraș Kufstein în 1393, datorită proeminenței sale ca punct de tranzacționare și de andocare pe râul Inn. [1] Începând cu anul 1415, fiul său și succesorul ducelui Ludovic al VII-lea au fortificat fortificația în mare parte și a fost extinsă.

Posesiunea cetății de frontieră Kufstein, importantă din punct de vedere strategic, a rămas contestată. În 1504, împăratul habsburgic Maximilian I a profitat de Războiul de Succesiune a Landshut-ului în dinastia Bavariei Wittelsbach: forțele sale austriece au asediat orașul, iar la Dieta Imperială din Köln anul următor, împăratul a hotărât asupra cedarea teritoriilor Kufstein în ținuturile habsburgice din Tirol. Maximilian avea ridicat proeminentul turn Kaiserturm al fortăreței, care a fost terminat în 1522. Domeniile austriece au fost confirmate de Tratatul de la Ilbersheim anul viitor. După războiul celei de-a treia coaliții, Kufstein a fost din nou acordat Regatului Bavaria recent înființat în Pacea de la Pressburg din 1805, iar Rebeliunea tiroliană din 1809 a fost zdrobită de armata bavareză. În cele din urmă în 1813/14 a trecut în Imperiul Austriac.

În secolul al XIX-lea, Cetatea Kufstein a fost transformată într-o bastilie pentru prizonierii politici, precum haiducul maghiar Sándor Rózsa, care a petrecut câțiva ani aici înainte de a fi grațiat definitiv în 1868. Dezvoltarea economică a orașului a fost decisivă promovat de deschiderea liniei de cale ferată Lower Inn Valley în 1858.

În ultimele zile ale celui de-al Doilea Război Mondial, centrul istoric a suferit bombardamente aliate. După război, Kufstein a fost ocupat de forțele franceze și americane; a fost locul unei tabere a Administrației Națiunilor Unite pentru Securitate și Reabilitare Administrație a Persoanelor strămutate. [2]