Loading...

Transport Anina Caras-Severin Vienna


Anina Vienna
Sumar ruta
Plecare: Anina (Romania)
Sosire: Vienna (Austria)

Info RSCtrans: +40724724727 intre orele 8:00 si 23:00

RSCtrans efectueaza transport de persoane in peste 400 de destinatii cu autocar si microbuz  8+1 locuri. Transportul se efectueaza in cele mai bune conditii, cu masini dotate cu sisteme de confort si siguranta de ultima generatie. Deasemenea transportul de persoane are tot timpul 2 soferi profesionisti si amabili in orice moment. In pretul calatoriei este inclus: o geanta de mana si un bagaj de 40 kg .

Grupurile de persoane care calatoresc pe traseul Anina – Vienna beneficiaza de reduceri importante, copiii intre  2 si 10 ani au 20 % reducere din pretul biletului intreg, iar la 8 calatorii efectuate  cu noi, cea dea 9 este gratuita.

Transport persoane Anina – Vienna cu plecare in fiecare Luni, Marti, Joi , Vineri si Sambata.

Transport persoane Vienna – Anina cu plecare in fiecare Marti, Miercuri, Vineri , Sambata si Duminica.

Transport persoane Anina – Vienna cu plecare in fiecare Marti, Miercuri, Vineri , Sambata si Duminica.

Transport persoane Vienna – Anina cu plecare in fiecare Luni, Marti, Joi , Vineri si Sambata.

Informatii si rezervari:
Oras: Anina
mobil/fix:  +40724724727
email: office@rsctrans.ro

Destinatii populare din Austria :

Vienna

Vienna

Austrian capital with museums & Vienna State Opera performances, plus Schönbrunn & Hofburg palaces.

salzburg

Salzburg

Alpine city, birthplace of Mozart, home to baroque Old Town & medieval Hohensalzburg Fortress.

innsbruck

Innsbruck

Alpine city known for Nordkette skiing, a medieval old town & Hofburg imperial palace.

graz

Graz

Austrian city known for a medieval old town, the contemporary Kunsthaus Graz & Eggenberg Palace.

Informatii utile despre Vienna

S-au găsit dovezi [de către cine?] de locuire continuă în zona Vienei din anul 500 î.Hr., când celții au stabilit situl de pe Dunăre. În 15 î.Hr., romanii fortificau orașul de frontieră numiți Vindobona pazesc imperiul impotriva triburilor germane la nord.

Legăturile apropiate cu alte popoare celtice au continuat de-a lungul veacurilor. Călugărul irlandez Saint Colman este îngropat în mănăstirea Melk, iar Sfântul Fergil a servit ca episcop de Salzburg timp de patruzeci de ani. Benedictinii irlandezi au întemeiat așezările monahale din secolul al XII-lea. Dovada acestor legături persistă sub forma unei mari mănăstiri din Viena, Schottenstift, odată găzduită de mulți călugări irlandezi.

În 976, Leopold I al Babenbergului a devenit numit în martie martie, un district de 60 de mile, care se centrează pe Dunăre, la frontiera de est a Bavariei. Acest cartier inițial a crescut în ducatul Austriei. Fiecare domnitor al Babenbergului a extins marșul de est de-a lungul Dunării, în cele din urmă cuprinzând Viena și țările imediat est. În 1145, ducele Henry II Jasomirgott a mutat reședința familiei Babenberg din Klosterneuburg în Austria de Jos până la Viena. Din acel moment, Viena a rămas centrul dinastiei Babenberg. [1]

În 1440 Viena a devenit orașul rezident al dinastiei habsburgice. A devenit în cele din urmă capitala de facto a Sfântului Imperiu Roman în 1437 și un centru cultural pentru artă și știință, muzică și bucătărie fină. Ungaria a ocupat orașul între 1485 și 1490.