Loading...

Transport 8993 Bad Gastein


8993 Bad Gastein
Sumar ruta
Plecare: 8993 (Austria)
Sosire: Bad Gastein (Austria)

Info RSCtrans: +40724724727 intre orele 8:00 si 23:00

RSCtrans efectueaza transport de persoane in peste 400 de destinatii cu autocar si microbuz  8+1 locuri. Transportul se efectueaza in cele mai bune conditii, cu masini dotate cu sisteme de confort si siguranta de ultima generatie. Deasemenea transportul de persoane are tot timpul 2 soferi profesionisti si amabili in orice moment. In pretul calatoriei este inclus: o geanta de mana si un bagaj de 40 kg .

Grupurile de persoane care calatoresc pe traseul 8993 – Bad Gastein beneficiaza de reduceri importante, copiii intre  2 si 10 ani au 20 % reducere din pretul biletului intreg, iar la 8 calatorii efectuate  cu noi, cea dea 9 este gratuita.

Transport persoane 8993 – Bad Gastein cu plecare in fiecare Luni, Marti, Joi , Vineri si Sambata.

Transport persoane Bad Gastein – 8993 cu plecare in fiecare Marti, Miercuri, Vineri , Sambata si Duminica.

Transport persoane 8993 – Bad Gastein cu plecare in fiecare Marti, Miercuri, Vineri , Sambata si Duminica.

Transport persoane Bad Gastein – 8993 cu plecare in fiecare Luni, Marti, Joi , Vineri si Sambata.

Informatii si rezervari:
Oras: 8993
mobil/fix:  +40724724727
email: office@rsctrans.ro

Destinatii populare din Austria :

Vienna

Vienna

Austrian capital with museums & Vienna State Opera performances, plus Schönbrunn & Hofburg palaces.

salzburg

Salzburg

Alpine city, birthplace of Mozart, home to baroque Old Town & medieval Hohensalzburg Fortress.

innsbruck

Innsbruck

Alpine city known for Nordkette skiing, a medieval old town & Hofburg imperial palace.

graz

Graz

Austrian city known for a medieval old town, the contemporary Kunsthaus Graz & Eggenberg Palace.

Informatii utile despre Bad Gastein

Valea îndepărtată a fost așezată de țăranii bavarezi în secolul al IX-lea; denumirile câmpurilor din cele mai înalte zone sudice denotă, de asemenea, o colonizare carantaniană. Gastein este menționat pentru prima dată sub numele de Gastuna într-un act din 963, când zona aparținea ducatului german Bavaria. A fost inițial o zonă de exploatare alpină și exploatare a aurului și locul unei străvechi rute comerciale care traversa creasta principală a Alpilor Central-Estici. În 1297, ducele Otto al III-lea și fratele său Ștefan I, ambii foarte îndatorați, l-au vândut prințului-arhiepiscopi din Salzburg. Deja în jurul anului 1230, cântărețul Neidhart von Reuental se referise la izvoarele termale din poemul său de înaltă germană mijlocie Die Graserin in der Gastein; stațiunile balneare au fost vizitate de împăratul habsburgic Frederic al III-lea, precum și de medicul renascentist Paracelsus.

În secolul al XIX-lea apele Bad Gastein au devenit o stațiune la modă, vizitată de monarhi europeni, precum și de bogați și celebri. Unii dintre oaspeții notabili ai trecutului au fost împărăteasa Elisabeta a Austriei și împăratul german Wilhelm I împreună cu cancelarul său Otto von Bismarck, precum și Subhas Chandra Bose, [1] un naționalist indian important, țarul Ferdinand I al Bulgariei, regele Faisal I al Irakului, Regele Ibn Saud al Arabiei Saudite și ultimul rege al Iranului Mohammad Reza Pahlavi, industriași precum Wilhelm von Opel și artiști precum Heinrich Mann, Robert Stolz și W. Somerset Maugham. La 14 august 1865 Bismarck semnase Convenția de la Gastein cu Austria privind administrarea comună a provinciilor Schleswig și Holstein după cel de-al doilea război Schleswig.

Compozitorul Franz Schubert și-a compus Sonata pentru pian în re major în Bad Gastein și se credea cândva că a schițat o simfonie Gmunden-Gastein în timpul șederii sale din august și septembrie 1825. Deși nu pare să fi supraviețuit pentru aceasta din urmă, este adesea identificată cu Simfonia nr. 9 în Do major.

Turismul de masă a fost împins de deschiderea gării Tauern în 1905. Din anii 1960, stațiunea a pierdut o parte din fosta sa notorietate și mulți foști hoteluri stau goi. În ultimii ani, [când?] Bad Gastein și-a renovat Felsentherme și Centrul de Congrese.

Bad Gastein are tradiții păgâne vibrante care au fost ușor asimilate tradiției romano-catolice. Un exemplu al tradițiilor alpine precreștine este Krampus, adoptat acum ca unul dintre însoțitorii Sfântului Nicolae. Krampus este un personaj elementar, cu coarne și demon, reconstituit în mod jucăuș de trupe de petrecători de sex masculin în decembrie și, de asemenea, o dată la patru ani în timpul unui eveniment Perchten sau Perchtenlauf. Perchtenlauf are loc la fiecare patru ani la Bad Gastein. Cea mai recentă a fost în 2014.